Válassza az Oldal lehetőséget

Hétvégi kérdés: rossz vétel

A legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy a számítástechnika ördöge közbeszól, így a korábban remek vásárlásnak indult termék egyre több bosszúságot okoz.

5226592

 

A koncepció változatlan: minden hétvégén egy kérdéssel fordulunk látogatóinkhoz, akik ideális esetben megtisztelnek minket hozzászólásaikkal, így pedig elindulhat a társalgás az adott témáról. Időközben még egy apró dolog eszünkbe jutott. Az elmúlt héten feltett kérdés hozzászólásai közül (olvasónk utólagos engedelmével) a legfrappánsabbnak gondolt választ bemutatjuk. Egye hete azt firtattuk, hogy mekkora lehet az ideális laptop. Joci nevű olvasónk így vélekedett:

 

„Az „ideális” méret mindig a felhasználási résztől is függ. Ha valaki, csak hordozni szeretne egy kompromisszumok nélküli erőművet, akkor 15-17 colos gép lesz számára az ideális. Ha valaki a minél kisebb méret melletti, minél könnyebb hordozhatóságot tartja szempontnak, akkor a 10 col környéki méret lesz az ideális (tábláknál esetleg a 7 is elképzelhető). Én valahol középen pozicionálnám magamat, így számomra egy 12 col környéki gép lenne a tökéletes.”

 

E heti kérdésünk a következő:

 

Mi volt olvasónk legrosszabb számítástechnikával kapcsolatos vétele? 

 

Egy új hardverelem megvásárlását ideális esetben különböző tesztek, cikkek átböngészése előzi meg, ám ezek után is előfordulhat, hogy a kiválasztott termék mégsem úgy muzsikál, mint ahogy azt korábban gondoltuk. Az is megtörténhet, hogy a vásárlás után pár nappal már teljesen más színben látjuk a dolgokat, főként akkor, ha a kiválasztott termékért egy vaskos pénzköteget hagytunk ott a boltban. 

Hétvégi kérdés: rossz vétel 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2