Válassza az Oldal lehetőséget

Hétvégi telefonakciók a Xiaomitól a OnePlus-szon át az ASUS-ig! (Kupon)

Rengeteg készülék akciós áron, a többségük kuponos leértékeléssel!

Hétvégi telefonakciók a Xiaomitól a OnePlus-szon át az ASUS-ig! (Kupon) 1

A Banggood webáruház lepett meg minket ezzel a kellemes ajánlattal. Igaz, így a nyár elején már kevesebben gondolkoznak új telefon beszerzésén, mert mindenki a közelgő szabadságra, utazásra, pihenésre koncentrál. Ez érthető is, de azért érdemes kicsit körülnézni az ajánlatok között, már csak azért is, mert rég volt olyan erős a forint a dollárhoz képest, mint a napokban,így már csak az árfolyamon is súlyos tízezreket spórolhatunk.

A teljes akciós kínálatot itt találod: Kuponos és kupon nélküli telefonakciók a hétvégére

Hétvégi telefonakciók a Xiaomitól a OnePlus-szon át az ASUS-ig! (Kupon) 2

A mostani akcióban tényleg sok mobilt találunk. A 14 féle Xiaomi mellett ott van az ASUS, az UMIDIGI, az OPPO, az Elephone és a Nokia is a kínálatban, ráadásul szinte mindegyik mellett találunk kupont is. Az árak, mint mostanában a Banggoodon nagyon jók, ráadásul minden készülékhez olcsón elérhető a vámmentes EU Priority Line szállítás is. Ime néhány mobil a knálatból:

Figyelem, az oldal közepén június 4-től június 7-ig lehet a napokat váltani, minden nap más gyártó telefonaji voltak akciósak. Az árak most hétvégén még érvényesek!

Hétvégi telefonakciók a Xiaomitól a OnePlus-szon át az ASUS-ig! (Kupon) 3

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2