Válassza az Oldal lehetőséget

Hihetetlen méretű hűtővel jelentkezik a Thermalright

Hihetetlen méretű hűtővel jelentkezik a Thermalright

Az ismerős név dacára ez egy friss modell, lényegében a Silver Arrow IB-E speciális kiadása.

thermalright tr 4 nyito

 

A Silver Arrow TR4 bátran ajánlható a hamarosan megjelenő Threadripper második generációjához, hiszen a 320 wattos hűtési kapacitás léghűtéses rendszernél roppant erősnek számít. A CPU tekintélyes méretű felülete (IHS) lehetőséget adott arra, hogy a hűtő réztalpába nyolc darab hat milliméteres hőcső fusson. 

thermalright tr 4 01

Az ikertornyos kialakítású behemót tömege 1050 gramm, a konstrukció közepén egy 140 mm-es, PWM vezérlésű ventilátor lakozik. Ez sem egy utolsó eresztés, a percenkénti fordulatszáma 600 és 2500 között mozoghat, a légszállítása az előbbi függvényében 53,3 és 220,9 m³/h közé várható, a zajterhelés pedig maximum 45 dBa lehet. Bár ez a légszállítás kellően meggyőző értéknek számít, ennek ellenére két további légkavarót is felerősíthetünk az alumínium lamellákra.

thermalright tr 4 unbox

Fontos kiemelni, hogy a Silver Arrow TR4 nem nyúl rá sem a PCIe bővítőhelyre, sem a memóriafoglalatokra, tehát a kompatibilitás szempontjából a következőkre kell figyelnünk: csak a TR4 foglalaton alkalmazható, 163 milliméteres a magassága, azonkívül igen súlyos egyéniség, egy hátlapi merevítő nem hátrány, ha akad.

A termék ára ismeretlen.

Forrás: guru3d.com

Hihetetlen méretű hűtővel jelentkezik a Thermalright 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2