Válassza az Oldal lehetőséget

Hipszter kabát Xiaomi módra!

Hipszter kabát Xiaomi módra!

Egyszerűen nincs olyan terület az életben, ahol ne lenne valamilyen váratlan ötlete a Xiaominak – többek között ezért is szeretjük őket annyira.

xiaomi kabát nyito v2

 

90FUN Stylish Hooded Down Jacket from Xiaomi youpin – 139,00 dollár

Az ismert gyártó egyik almárkája, a 90fen vadonatúj kabátja miatt kerekedett el a szemünk. A termék első pillantásra nem mutat eget rengető dolgokat: IPX7 hitelesítés (vízállóság), illetve gabardin anyag (sűrű szövésű gyapjúszövet, mely kiválóan szabható és kényelmes). A tollal bélelt kabátról eddig a pontig azt feltételeznénk, hogy elsősorban az őszi hónapokban lehet ideális, hiszen a képek alapján nem tűnik olyan vastagnak, hogy télen se fagyjunk be alatta. Nos, akkor most jöhet a meglepetés!

Chaqueta 90Fun3Chaqueta 90Fun4

A kabát tényleg csak kívülről mutat egy közönséges terméknek, belül mindjárt más a helyzet, ugyanis igen komoly elektronikus fűtési rendszerrel bír. A dolog úgy zajlik, hogy az egyik zsebünkbe egy külső akkumulátort helyezünk (power bank), ezt kell majd csatlakoztatnunk a kabáthoz – fenti kép. Ha ez megtörtént, akkor a kabát a telepből származó energiát hővé alakítja, amit pl. a következő területeken fogunk érzékelni: nyak, derék, hát. Természetesen ez a mechanizmus nem lesz mindig aktív, a fűtés automatikusan kikapcsol, ha a hőmérséklet meghalad egy bizonyos határértéket (40°C és 50°C fok között), azonkívül egy gomb segítségével mi magunk is kikapcsolhatjuk a melegítést. A fejlesztők szerint a rendszer alapos tesztelésen ment át (rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelem), szóval a használata nem fog sokkoló élménnyel járni. A fekete szín fix, a méret természetesen változtatható: S, M, L, XL és 2XL.

csodakabat belso

A kabát a presale akció keretében október 19-ig kedvezményesen vásárolható meg. Tény, hogy így sem egy filléres cuccról van szó, meg persze az is igaz, hogy a jó meleg szobában kevésbé meggyőző az ajánlat, mint amikor kint a mínuszokban várjuk a buszt…

Hipszter kabát Xiaomi módra! 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2