Új 27 colos modellel bővült az ASUS all-in-one termékvonala

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ASUS alső AiO számítógépeit a 2015-ös Computexen mutatta be, immár közel két évvel ezelőtt. Azóta a cég fokozatosan bővíti all-in-one asztali számítógépeinek kínálatát.

Még januárban jelentette be az ASUS a Zen AiO Pro Z240IE-et, mely az Intel 35 wattos négymagos processzoraival és 4K-s kijelzővel érkezett. Március végén az ASUS bemutatta a nagyobb, 27 colos FHD kijelzővel rendelkező Zen AiO ZN270IE-t.

Csakúgy, mint a januárban bevezetett prémium modellek, az ASUS Zen AiO ZN270IE is az Intel Core i7-T processzoraira épül. Azonban a hasonlóságnak a zen AiO Pro Z240IE-vel ezzel vége is szakad. A Zen AiO ZN270IE az NVIDIA alsókategóriás GeForce 940MX GPU-ját kapta 2 GB DRAM-mal. 4-16 GB DDR4 memóriával, valamint egy 512 GB-os SSD-vel érkezik, ami mellett találunk egy 1 vagy 2 TB-os hagyományos merevlemezt is. Wifiből 802.11ac, Ethernet csatlakozóból gigabites jutott a gépre. A beszerelt audio rendszer négy 3 wattos hangszórót hajt meg. A rendszert a Harman/Kardonnal közösen fejlesztették. Kapunk egy 1 megapixeles kamerát, hat USB A típusú portot, egy SD/MMC kártyaolvasót, valamint a HDMI-csatlakozók.