Fapados, de olcsó notebook hűtőt mutatott be a Cooler Master

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Cooler Master mindig is minőségi, ám kedvező árú számítógép házakat, hűtőket és egyéb kiegészítőket készített vásárlói számára. Ezúttal a forrófejű laptopok tulajdonosaira gondoltak, egész pontosan azokra akik nem kívánnak hatalmas összeget áldozni effajta eszközökre.

204d

A NotePal széria legújabb tagjának mindenki örülhet akinek nincs teletömve a pénztárcája, ám mégsem akar mindenféle "kamionról leesett" olcsó notebook hűtőt használni. A D-Lite a szokásos Cooler Master minőséget biztosítja baráti áron. A 140 milliméteres ventillátorral szerelt kiegészítő sajnos csak 15"-os modellekig használható, mivel az eszköz mérete 346 ×269 × 53 milliméter, viszont csak 0,65 kilogrammot nyom, ami akkor fontos, ha vinni akarjuk magunkkal különböző LAN partykra. Az új NotePal családtagnál is odafigyeltek tervezéskor arra, hogy laptopunk betekintési és gépelési szöge jobb legyen, mint az asztalon önmagukban árválkodó gépeké.

204a

204b

A hűtő működés közben 1,7 Wattot fogyaszt, a működéséhez szükséges energiát természetesen USB portról kapja, de a mérnökök szerencsére a csatlakozót úgy oldották meg, hogy a D-Lite használata ne járjon USB veszteséggel, azaz még ráköthetünk egy másik eszközt is. A notebookok "lázát" percenkénti 1400 fordulattal csökkenti a ventillátor, ami 21 dBA zajkibocsátással jár. Az Egyesült Államokban és Kanadában 10 dollárért juthatunk hozzá a Cooler Master megoldásához, ez mai árfolyamon számolva kb. 2200 forint. Elég kedvező, nemigaz?

204c

Szóljon hozzá!