15 000 Ft vásárlási kedvezmény a Telenornál

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Óriási kedvezményekkel jutalmazza használt készülékeiket lecserélő – és azokat újrahasznosításra leadó – vásárlóit a Telenor. A környezettudatos akciót választó ügyfelek augusztus 29-től kezdődően 5 napon át legalább 15 000 Ft vásárlási kedvezménnyel választhatnak a 23 féle okostelefont kínáló palettáról.

 

A tavalyi év „Őrült akció"-jának sikere után idén sem maradnak el a hatalmas kedvezmények a Telenor nyár végi akciójában, ám ezúttal az újrahasznosítás és a vásárlók környezettudatos gondolkodásának jutalmazása került a középpontba. Az akcióban meghirdetett kedvezmény ugyanis kizárólag használt készülék leadása esetén vehető igénybe, amely legalább 15 000 Ft árengedményt biztosít az akcióban szereplő készülékek árából. A kedvezmény mértéke a készülékvásárláshoz választott tarifa kategóriájának függvényében sávosan változik 15 000 Ft és 30 000 Ft között, a 15 000 Ft-nál alacsonyabb árú készülékek az akció keretén belül 0 Ft-ért vásárolhatók meg. A vásárlási kedvezmény érvényesítéséhez az újrahasznosításra leadott mobilkészülék esetében feltétel, hogy a használt készülék IMEI-száma alapján azonosítható legyen. A begyűjtött használt telefonok az akciót követően maradéktalanul egy újrahasznosító üzem szétszerelő-bontó soraira kerülnek majd.

A kedvezményes ajánlat lakossági és kisvállalkozói előfizetéses ügyfelek számára érhető el, új előfizetés vásárlása, vagy meglévő előfizetésükre Bónusz Programban 2 év tarifamegtartás vállalása esetén.[1] Az okostelefonok személyes vásárlás esetén az akcióban meghirdetett üzletek nyitvatartási idejében érhetők el a rendelkezésre álló készlet erejéig. Idén az „Őrült akció"-ban nem csak személyesen, hanem online, a telenor.hu weboldalon is megrendelhetik az ügyfelek a kiválasztott készülékeket.

További információ az akcióról és az akcióban szereplő készülékekről: http://www.telenor.hu/orultakcio


Szóljon hozzá!