• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 1925

Alfawise JD - T8610 - Q2 - kémkamera otthonra

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kimondottan érdekes eszközről van szó, ráadásul ma még kupon is van hozzá, hogy olcsóbban megvehessük!

Alfawise JD T8610 Q2 1

Alfawise JD - T8610 - Q2 a gyártó szerint egy vérbeli kémkamera. Mi persze nem ajánljuk, hogy ezzel kémkedj, a törvény is bünteti a dolgot, de azt megígérjük, ha még is az ajánlónk miatt kerülsz rács mögé, akkor sütünk majd a bablevesbe fémfűrészt, hogy ki tudj szabadulni!

Hardver tekintetében a legfontosabb, hogy a kamera nem csak kamera, hanem lámpa is, még ha nem is túl fényes. A szabvány E27-es foglalatba tekerve leginkább a plafonon fog érvényesülni, mert körpanoráma felvételt készít. A beépített kamera nem túl acélos, mindössze 1,3 megapixeles, azonban a tesztvideók alapján még használható felvételeket készíthetünk vele.

Alfawise JD T8610 Q2 2

A kamerába tehetünk SD kártyát a rögzítéshez, de mivel van beépített wifi és van Android és iOS alá telepíthető applikáció is, szóval vezérelhetjük telefonról és nézhetjük a képet telefonon, ha úgy tartja kedvünk. A programban a fontosabb funkciók, mint például a mozgásérzékelés is beállítható. Emellett rendelkezik beépített mikrofonnal és hangszóróval, így ha ahhoz van kedvünk, akkor akár is haza is szólhatunk a blökinek, ha éppen a kanapét kezdi megenni.

Alfawise JD T8610 Q2 3

A sok szöveg után lássunk námi technikai paramétert unalmas számok formájában. A kamera 960p-t tud, a készülő kép 960 x 960 pixeles, a tömörítés pedig H.264 konténerbe történik, szóval valószínűleg nem kell túl nagy sávszélesség az átvitelhez. Még a képhez tartozik, hogy ahogy feljebb írtam az optika 360 fokban lát, szóval megfelelő magasságba a mennyezetre téve beláthatja a szoba minden zegét és zugát. A maximálisan megfigyelhető távolság egyébként 6 méterben van megadva, vagyis eszerint egy 12 x 12 méteres területre még éppen használható. A felvételre használható SD kártya maximum 64 GB-os lehet, a beépített wifi n szabványú, így ez is jónak tűnik.

Alfawise JD T8610 Q2 4

A kamera igazi előnyét abban látom, hogy olyan helyekre is könnyen telepíthető, ahol előzőleg nem gondoltak ilyen eszköz működtetésére. Nincs szükség konnektorra, nem kell Ethernet hálózatot kiépíteni, mindössze egy normál izzó foglalatra lesz szükségünk, és már működik is.

Ahogy a bevezetőben írtuk ma kupont is tudunk hozzá adni, ezzel pedig 23 dollárért, vagyis nagyjából 6400 forintért vehetjük meg díjmentes zsállítás mellett.

Ha szükségét érzed a beszerzésének, akkor a GBOB004 kódot használva itt megteheted: Alfawise JD - T8610 - Q2 Wireless WiFi IP Camera

Szóljon hozzá!