• Kamera
  • Írva:
  • Olvasva: 1943

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ehhez a kamerához nulla darab madzagot kell húznod, nem kell neki se áram, se számítógépes hálózat.

Manapság, amikor a biztonsági kamerák egyre olcsóbbá válnak sokan döntenek úgy, hogy bekamerázzák házukat. Ez régen nehézkes dolog volt, csak a CCTV kamerák léteztek, amikhez külön tápot és koax kábelt kellett húzni, amit persze célszerű volt beletervezni a ház építésébe is, hogy ne később kelljen a homlokzatot faragni.

Manapság már jobb a helyzet, mert rengeteg megbízható wifis kamera van, amikben általában még SD kártyára történő rögzítésre is van lehetőség. Ezeknél a kameráknál az internetet, a helyi hálózatot már elérjük vezeték nélkül, ám még mindig ott a kérdés, hogy viszünk hozzá áramot.

A GUUDGO A3 erre a problémára kínál megoldást. A csomagban találunk napelemet, a kamerában találunk akkumulátort, így az napközben feltötltődik, éjszaka pedig gond nélkül működik külső tápellátás nélkül is. Amúgy a szerkezet mindent tud, amit egy ilyen kamerától elvárhatunk. Vízálló, széleslátószögű az objektív, a felbontás 1080p, van mozgásérzékelés, kétirányú hangkommunikáció, jár hozzá telefonos applikáció és képes mobiltelefonunkra riasztást küldeni.

Az IP65 védettség okán első sorban kültéri használatra ajánlható, de ez persze nem jelenti azt, hogy a házon belül alkalmatlan lenne a megfigyelésre. Viszonylag jól is néz ki, már-már mutatósnak merném mondani, legalábbis a hasonló kamerák között. Az ára természetesen magasabb, mint a hagyományos társaié, de ez nem csoda, hiyzen az akkumulátoros üzemmód és a napelemes töltés drágábbá teszi. Viszont, ha kiszámoljuk, hogy mennyit spórolunk azzal, hogy nem kel szétfúrni a házat, akkor rögtön kiderül, hogy nem is olyan drága.

A kamerának most indult a bevezető akciója, a szállítás várhatóan június végén indul. Cserébe a kicsit több várakozásért olcsóbban juthatunk hozzá. Az első 200 darab ára 69,99 dollár, 200-500 darab között 72,99 dollár lesz, felette pedig 76,99 dollár lesz a vételár. Szóval, ha szeretnél ilyet érdemes sietni, hogy benne legyél az első 200 darabot megvásárlók csoportjában!

Itt veheted meg:

GUUDGO A3 akkumulátoros, napelemes, FHD biztonsági kamera