Ha kempingezel ezt szeretni fogod!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Azért még ne indulj el, mert elég hideg van!

Meglehetősen régen sátraztam, de arra azért emlékszem, hogy a világítás esténként állandó probléma volt. A zseblámpákkal vacakoltunk, amikbe még rendes, izzószálas égő volt. Állandóan kontakt hibás volt mindegyik, ütögettük őket a tenyerünkhöz, de csak óvatosan, mert ha túl erőset ütöttünk elszakad a szál az izzóban és ülhettünk a sötétben.

2.jpg

Manapság egy túrázónak, kempingezőnek a sötét már nem jelent problémát, hiszen számtalan LED-es világítótest közül válogathatunk. Most találtam egy olyat, amihez se elem, se más külső áramforrás nem szükségeltetik, mert a nap erejével tölthető akkumulátor dolgozik benne.

3.jpg

Az adatait nézve látható, hogy a diplomamunkát nem ennek a fényénél fogod megírni, hiszen mindössze 130 lumenes fénnyel bír. Az akku sem nagy, 850 mAh kapacitású, viszont a leírás szerint ez a kombináció 4 órás működést tesz lehetővé teljes töltöttség esetén. A felakasztható világítótest élettartama 5000 óra, ennyit pedig szerintem senki nem szeretne sátorban tölteni az életéből, szóval mondhatjuk, hogy örök életű darab.

4.jpg

Ami még nagyon jó ebben a lámpában az ára. Alapból 6 dollárt vagyis nagyjából 1500 forintot kérnek érte, de most egy akcióban a HNYear129 kuponkóddal 1000 forintért veheted meg, amíg az akciós készlet tart.

További információk itt: S-1200 130LM Portable Camping LED Light

Szóljon hozzá!