A lebegő földgömb, mint művészi alkotás

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ez a fantasztikus ajándéktárgy minden korosztálynak be fog jönni.

C Shape Magnetic Levitation Floating Globe World Map v11a

Az egyedülálló vizuális hatás technikai alapja egy elektronikusan vezérelt mágneses rendszer. A képekre pillantva könnyen kitalálható, az elektromágneses tér vezérlése a C alakú állványban zajlik. A földgömb lebegtetésén kívül a szerkezet világítótestként is funkcionál(hat), szerintünk a színes LED-fény garantálja az igazán látványos összképet

A pontos méretek: 17×18×5 cm, a golyó átmérője 83 mm.

Megjegyzések:

  • Az eszköz nagy teljesítményű mágneseket tartalmaz, úgyhogy körültekintéssel használjuk, ha elektronikus eszköz (számítógép, USB-kulcs, médialejátszó, stb.) van a közelében!
  • A forgást nem a cucc intézi, a földgömböt nekünk kell mozgásba lendíteni.
  • A levitációs funkciót egy mikroprocesszor és egy belső vezérlőegység kontrollálja – legalábbis így szól a fáma –, ez folyamatosan figyeli a földgömb és az elektromágneses fej közötti távolságot.
  • Elektromos hálózatra csatlakoztatva működik, lehetséges, hogy egy angol/magyar konnektor átalakítóra szükségetek lesz.

Igazi „high-tech” ajándék bárki számára, ráadásul az ára sem túl vészes. A dísztárgy most kedvezményesen 15,99 dollár fejében a tiétek lehet – ez kb. 4200 forint. Utóbbi számról egy megjegyzés; „Lebegő földgömb Mágneses földgömb” kulcsszavakkal keressetek rá, csekkoljátok le a dolgot!

Bővebb infó és rendelés: Lebegő földgömb (fekete)

Szóljon hozzá!