Sosem találnád ki, hogy mire képes az Aourus AC300W Lite kuckó!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Sosem találnád ki, hogy mire képes az Aourus AC300W Lite kuckó! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Az AC300W egyszerűsített változata mellőzi a VR-Link támogatást. Rögtön vázoljuk, hogy ez mit is jelent.

Aorus AC300W Lite Chassis

A bevezetőben említett VR-Link egy előlapra kivezetett HDMI port formájában nyilvánul meg, minek köszönhetően egyszerűbb a virtuális valóságot szolgáltató eszközök üzembe helyezése. Jelen hírünk alanyánál ez a költségcsökkentés miatt elveszett, más tekintetben viszont nincs érdemi változás az eredeti verzióhoz képest – a tápegység rekeszéről még lekapták az Aorus logót, ez azonban aligha nevezhető fájdalmas lépésnek.

Aorus AC300W Lite Chassis v1Ez is világít (nyitókép), ez a nagy varázslat.

Belül egy hagyományos, vízszintes elrendezést kapunk, a grafikus kártyáknál 40 cm-es hosszúságig nyújtózkodhatunk, a CPU hűtésénél legfeljebb 17 cm-es toronyhűtőkig válogathatunk. A képen látható, a tápegység egy zárt rendszerben, a ház alsó szegletében kapott helyet, mellette (egész pontosan ebben a csatornában) két 3,5 hüvelykes meghajtórekesz található, ugyanennyi 2,5 colos bővítőhely van az alaplapi tálca mögött. Az optimális légáramlást a következő módon alakíthatjuk ki; Előre három 120 mm-es, vagy két 140 mm-es ventilátor, Felül az előbbi méretekből kettő, Hátra egy 120 mm-es légkavaró.

Végezetül még két fontos információ. Az első, hogy az előlapon látható RGB LED-es Aorus logó a GIGABYTE RGB Fusion szoftverrel  paraméterezhető. A második az árazás, melyet sajnálatos módon „elfelejtettek” közölni a bejelentésnél.

Forrás: techpowerup.com

Szóljon hozzá!