Új olcsó elektromos roller a GearBest kínálatában

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az elektromos rollerek hasznos közlekedési eszközök városban, ráadásul egy telefon áráért megrendelheted.

Alfawise T0 Shockproof Folding Electric Scooter 1

Az Alfawise a GearBest saját márkája, és mint ilyen leginkább a nagyon jó ár-érték arány miatt lehet számunkra érdekes. Kezdetben csak olcsóbb termékeket kaphattunk ez alatt a név alatt, mostanra azonban a komolyabb dolgok is megjelentek, mint a 3D nyomtatók, projektorok, vagy éppen a most ajánlott roller.

Alfawise T0 Shockproof Folding Electric Scooter 2

Az Alfawise T0 ráadásul nem csak olcsó, hanem jó is. Képességek terén felveszi a versenyt a nagyobb márkákkal, akár a Xiaomi termékeivel is. A 100 kilóig terhelhető közlekedési eszköz akár 25 Km/óra sebességgel is haladhat, az egy töltéssel megtehető távolság maximum 30 kilométer és akár 14 százalékos emelkedő sem jelent neki akadályt. Az 5,2 amperes akkumulátor 250 wattos motort működtet, a teljes feltöltéséhez csak 5 óra szükséges.

Alfawise T0 Shockproof Folding Electric Scooter 3

Az Alfawise T0 roller elég jól fel is van szerelve. Kényelmes markolatot és lámpát is kapunk, a hátsó kereket pedig hatékony tárcsafék lassítja, amit természetesen a kormányról vezérelhetünk. A hordozhatóság jegyében a kormány össze is csukható. A képek alapján tényleg minőséginek látszik, így a GBAlfaFES kuponkóddal elérhető 370 dolláros ár igazán nem mondható soknak. Ráadás, vagy hab a tortán, hogy az ingyenes Europe Railway Priority Mail szállítással a kereskedő ígérete szerint 15-25 napos szállítási idővel vámot és ÁFA-t sem kell fizetnünk.

Alfawise T0 Shockproof Folding Electric Scooter 4

Ha szeretnél egy ilyet, akkor itt megtalálod: Alfawise T0 Shockproof Folding Electric Scooter

Szóljon hozzá!