Szenzációs trükköket tud ez az asztali lámpa!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egész pontosan éjszakai fény, ám ez a lényegen mit sem változtat.

Utorch YL304B 3D Indoor Smart Gesture Control Night Light SILVER 1024x611

 

Utorch YL304B 3D Smart Gesture Control Night Light – 16,99 dollár (GBYTBXX094)

Elsőként is megjegyezzük, a fenti ár a kuponkód nélkül 28,81 dollár lenne, tehát abszolút nem egy fapados megoldással van dolgunk. Ez egyébként a lenti videó megtekintése után bizonyosan nyilvánvaló lesz mindenkinek, de aki esetleg az olvasást részesíti előnyben, annak a következőket tudjuk mondani:

  • a fényerősség a kezünk közelítésére és távolítására változik (256 lépcsőfokban);
  • a színhőmérsékletet (meleg- és hidegfehér) hasonló módon variálhatjuk, csak itt a függőleges mozgás helyett vízszintes kitérésekkel kell irányítanunk;
  • a 3D mozgásérzékelőnek köszönhetően mozgatással különböző színhatásokat érhetünk el;
  • végezetül pedig fél méteren belül lejátszásnál (65-70 dB környékén) a zene ritmusához alkalmazkodó fényhatásokat kapunk.

Ez utóbbi nekem első ránézésre inkább véletlenszerű effektusnak tűnik, azonban a forgalmazó szerint nem erről van szó. A mozgásvezérlés kb. 20 cm-ig működőképes, a maximális fényáram 300 lumen, a beépített akkumulátor kapacitása pedig 2200 mAh. Nagy kérdés, hogy ezzel milyen üzemidő érhető el, ám ez sajnos nem derült ki. Azt tudom mondani ezzel kapcsolatban, hogy a nálam lévő zanflare T1 hasonló specifikációkkal több órás működésre képes, tehát intenzív használat során is legalább 2 órát biztosan kihozhatunk belőle, takarékos módban pedig egy hétig is gond nélkül világítana.  A kütyü természetesen USB kábellel etethető (5 voltos feszültséggel és 1 amperrel, vagyis legalább 2 órás lesz a művelet), a port a készülék tetején kapott helyet, alatta a be- és kikapcsolásra szolgáló gomb lakozik. Ez utóbbi egyébként a videó tanulsága szerint az alján is megtalálható, szóval könnyedén elérhető, akármilyen helyzetben is áll a lámpa. Kapott egy praktikus akasztót is, és ezzel kb. mindent el is mondtunk róla.

Szóljon hozzá!