Szemmasszázs otthon és utazás közben? Igen!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Erre is van egy ötletünk: Breo iSee4.

Breo iSee4 eye massager review give your eyes a break from the blue light C01

 

Breo iSee4 – 69,99 dollár

Ma egy igen érdekes, ráadásul brutális akcióban futó terméket hoztunk nektek. Vágjunk is bele!

iSee4 Side 2048x2048

Mit csinál egy szemmasszírozó?

Ezek a kütyük alapjában véve egy olyan headsetek, melyek vibrációval, nyomással, néha a hőmérséklet emelésével kényeztetik látószervünket. Külsőre amúgy leginkább olyanok, mint a virtuális valóság szemüvegek.

Breo iSee4 eye massager review give your eyes a break from the blue light C02

Szükségem van nekem erre?

Egy szemmasszírozó általában azok számára ajánlható, akik rengeteg időt töltenek a képernyők előtt, legyen az monitor, TV vagy okostelefon – igen, ez napjainkban szinte mindenkire igaz! Az elektronikus eszközök által kibocsátott kék fény káros hatása már bizonyítást nyert, ahogy az sem újdonság, hogy a kevesebb pislogás a szem kiszáradásához vezet. A tüneteket bizonyára mindenki ismeri: fejfájás, szemfáradtság, táskás szemek, ráncok. A szemmasszázsok segítenek enyhíteni ezeket a problémákat, csökkentik a káros hatásokat.

A Breo iSee4 közelebbről

A Breo iSee4 nem a külsőséggel akar kitűnni a tömegből; gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy átlagos szemmasszírozó. Elég kompaktnak mondható, a mérete mindössze 20,8×7,0×10,6 centiméter, a tömege egy kicsit több mint 300 gramm. A 180 fokos kialakítás megkönnyíti a szerkezet viselését, egyúttal még a szem környékét is lefedi, így teljesen kizárja a külső fényeket. A masszírozó belseje puha szarvasbőrből készült, ez felelős a kényelemért. A képeken nem annyira látszik, de a szempárnák az optimális hatás végett meglehetősen közel helyezkednek el a szemünkhöz.

Breo iSee4 eye massager review give your eyes a break from the blue light C03

Az eszköz túloldalán egy mini LCD kijelző jelenik meg, itt az alapvető információkat láthatjuk a masszázsról.

Funkciók

Háromféle mód közül választhatunk, ezek az alábbiak:

  • alvás (teljes éjszakai pihenő, vagy egy rövid nappali szunya esetén is jó);
  • intenzív mód (erőteljes masszázs, amikor maximális erőkifejtésre vágyunk);
  • komfortos (a könnyed kikapcsolódás kedvelőinek).

A különböző szintű rezgéserősség mellett a gépből változatos hanghatásokat is előcsalogathatunk (például: folyóvíz, madárcsicsergés stb.), ezek is természetesen a nyugodtabb pihenést szolgálják – eme szemmasszírozó tehát egyúttal a hallószerveinket is „kikapcsolja”.

A Breo iSee4 egy 800 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely kb. 2,5 órás működési időt biztosít. A telepet nagyjából két óra alatt tudjuk feltölteni.

Tény, a két és fél órás rendelkezésre állás nem fest kimagasló értéknek, valószínűleg az eszköz tömegének kordában tartása végett nem került nagyobb energiaforrás bele. Ahhoz mindenesetre így is elégségesnek tűnik, hogy egy könnyed kényeztetést nyújtson utazás (buszon, vonaton, repülőn) közben.

Breo iSee4 eye massager review give your eyes a break from the blue light C04

Összefoglalás

A Breo iSee4 tehát főként akkor lesz számunkra hasznos, ha „monitorfüggőségben” szenvedünk, ám még abban az esetben is jól tudjuk alkalmazni, ha gyakran utazunk. Sajnos gyakorlati tapasztalatokkal most nem tudunk szolgálni nektek, egyébként sem könnyű részletes beszámolót készíteni egy ilyen jellegű termékről, mert meglehetősen szubjektív a dolog.

Nem tagadjuk, a kütyü semmiképp sem egy olcsó mulatság. Valószínűleg a normál ár mellett mi sem figyeltünk volna fel rá, most viszont közel fél áron fut, s így már azért rögtön szimpatikusabb is.

Szóljon hozzá!