Itt egy filléres asztali óra!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kísértetiesen hasonlít arra az iMars megoldásra, amit még hónapokkal ezelőtt mutattunk be nektek – 99%, hogy csak a külső változott.

imars ora

 

2159T Color Screen Weather Station – 6,19 dollár

Mivel a szóban forgó kütyü igen jó benyomást tett ránk (azóta is gond nélkül üzemel nálunk), ezért úgy gondoltuk, hogy érdekes lehet számotokra ez az ajánlat is. Gyorsan tekintsük is át, hogy mit tud a cucc:

  • Digitális óra ébresztővel és szundival;
  • Belső hőmérséklet (napi maximum és minimum), illetve a páratartalom mérése;
  • Hangra aktiválódó háttérvilágítás;
  • Időjárás előrejelzés.

Oké, utóbbi külső érzékelő nélkül nyilván erősen tájékoztató jellegű adat, a többi szolgáltatásra azonban feltehetően nem lesz panasz. 

20181026132937 33850

Az óra legnagyobb erőssége egyértelműen a hangérzékelős háttérvilágítás. Ez nálunk, az iMars 8082T-nél meglepően jól szuperált, 60-70 cm távolságból már egy köhintésre aktiválódott, de természetesen az is elég volt neki, ha egyet koppintottunk az asztalon. A funkció amúgy igény szerint kikapcsolható, szerintünk elsősorban az esti órákban jöhet jól. Mivel a két modell közötti hasonlóság tagadhatatlan, ezért úgy véljük, hogy ez a termék is hasonló specifikációkkal bír.

Láthatjátok, tényleg nem egy megfizethetetlen ajánlatot hoztunk nektek; a 2195T névre keresztelt csoda nagyjából 1 745 forintba kerül, tehát messzemenőkig vám- és ÁFA mentes!

Szóljon hozzá!