• Egyéb Vas
  • Írva:
  • Olvasva: 3476

14 az egyben napelemes játék 3000 forintért

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Jár, gurul, úszik, mindenféle járművet összerakhatunk belőle.

Fontos dolog a környezettudatosság, és egyáltalán nem árt, ha már gyerekként tisztába kerülünk azzal mi fán terem a napenergia. Sőt, az sem mindegy, hogy ebbe nem kell majd elemet venni!

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

Meglehetősen kedveltek ezek a játékok, mert olcsók és sok óra hasznosan eltöltött idő van bennük. Nem csak elektromos részek, hanem a meghajtás összeszerelése is kihívás, amivel jól fejleszthető a gyerekek kézügyessége és az sem árt, ha lesz némi fogalmuk arról mi fán terem egy fogaskerék vagy egy tengely.

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

Külön hasznosnak tartom, hogy egy ilyen csomag nem csak a gyerekeknek lesz nagy élmény, hiszen az apukák együtt építkezhetnek a csemetével, ami tényleg életre szóló emlék lehet, és az együtt eltöltött időnél nagyobb értékkel semmi nem bír. Szóval a lényeg, hogy azt gondolom 3000 forint nem pénz sem a fiatalok fejlődéséért, sem az együtt töltött időért, ennyit mindenképpen érdemes lehet áldozni.

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

A 14 az egyben csomag eredeti ára sem magas, mindössze 14 dollárt kérnek érte, de most a GBCZHUSK49 kuponkóddal további 2 dollárt faraghatunk az árból, avgyis tényleg nagyjából 3000 forintért tehetjük kosárba. A szállítás ingyenes, az alacsony ár miatt pedig nem veszélyeztet minket sem az ÁFA sem a vám fizetés terhe.

Itt tudod megvenni: 14-in-1 oktatójáték, napelemes robot robot DIY szerelőkészlet

Szóljon hozzá!