Lámpák, akkumulátorok és egyéb világítástechnikák akciója a Banggoodon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nagyon jó árak várnak minket, érdemes körülnézni az oldalon.

lights

Az ajánlatok között találunk a kerékpár világítástól az akkumulátorokon keresztül az okos Xiaomi lámpákig mindent. Van néhány kuponos, és sok kupon nélküli akció is. A Xiaomi RGB okosizzója például kupon nélkül is csak 16,89 dollárba kerül, de nagyon jó vétel az 5 dolláros Blitzwolf ledszalag vagy a karos kültéri napelemes lámpa, amiért most csak 9 dollárt kell fizetnünk. 10 dollárért kapunk komoly biciklis, 9 dollárért komoly fejlámpát, de komoly fényerővel bíró, szereléshez vagy kempingezéshez használható ledes reflektorok is vannak már 7,5 dollártól.

Tényleg érdemes az oldalt végig görgetni, ha elemlámpát, kerékpáros lámpát, okoségőt vagy akár ledes villanyszereléshez keresel tartozékokat!

Az akciókhoz ide kattints:

Light Up Your Life - lámpák akciója a Banggoodon!

 

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

Szóljon hozzá!