Fontos a tanulás, olcsó 3D nyomtató, nem csak gyerekeknek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A 3D nyomtatás egyre elérhetőbbé válik, akár otthoni környezetben is, érdemes korán elkezdeni az ismerkedést a technológiával.

Easythreed® X1 Mini 3D Printer 100*100*100mm Printing Size for Household Education & Students Support One Key Printing with 1.75mm 0.4mm Nozzle

Néhány éve egy 3D nyomtató még vagyonokba került, akinek pedig sikerült szereznie egyet, akár vállalkozást is építhetett a 3D nyomtatásra. Mára azonban az árak már a béka feneke alatt vannak, nem túlzás azt állítani, hogy egy tintasugaras nyomtató áráért már 3D nyomtatót is vehetünk.

Az EasyThreed X1 elnevezésű masina kimondottan otthoni felhasználásra készült. Segítségével akár 10 x 10 x 10 centiméteres méretű tárgyakat is nyomtathatunk. A gép, az ára alapján a legolcsóbbak között van, ennek megfelelően komolyabb munkákhoz nem lesz megfelelő. Nyomtatáshoz mindössze egy féle anyagot használhatunk, a rétagvastagság sincs olyan vékony, mint az 500 dolláros kategóriában, szóval profi megoldásról itt nem beszélhetünk.

Cserébe alacsony az ár, kicsi a méret, akár egy normál íróasztal sarkán is elketyeg, arra pedig tökéletesen alkalmas, hogy megtanuljuk, illetve gyerekünk megtanulja a 3D nyomtatás rejtelmeit. A masinához három féle programot is használhatunk, így tanulás szempontjából mindenképpen jó, hogy felkészíti minket vagy csemeténket a továbblépésre, a komolyabb 3D nyomtatók felé. Ha pedig, még sem jön be a 3D nyomtatás, ilyen alacsony áron könnyedén tovább tudjuk adni a virtuális használtcikk piacokon.

Mivel az EasyThreed X1 leginkább a fiatalkorúakat célozza, a gyártó több színben, zöldben, narancsban, és kékben is gyártja a masinát, igaz, a jelenlegi akciós ajánlat csak a narancs verzióra érvényes. A gép kezelésének elsajátításához kézikönyv és videó is rendelkezésre áll.

Amiről még nem szóltunk az az EasyThreed X1 ára. Ez az olcsó asztali 3D nyomtató, most mindössze 99,99 dollárba, vagyis nem egészen 30 ezer forintba kerül. Itt tudod megvásárolni:

Easythreed® X1 Mini 3D Printer


 Ne feledd, a vámmentes szállításhoz válaszd az EU Priority Line szállítási módot!