• Monitor
  • Írva:
  • Olvasva: 5866

8K, ívek és színek Philips monitorok a 2017-es IFA kiállításon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Philips monitorok 2017-2018-as választéka világosan jelzi, milyen elkötelezett a Philips az ívelt design és a kimagasló színreprodukció iránt. A 2017-es IFA kiállításon bemutatott ívelt modellek mérete 27-től 49 hüvelykig terjed. A monitorok, azonban nemcsak azzal tűnnek ki, hogy íveltek – egy csomó olyan tulajdonság is jellemző rájuk, amelyek kitűnő szín-élményt is nyújtanak: Ultra Wide-Color technológiájú, Quantum Dot és HDR modellek egyaránt megtalálhatóak lesznek a standon.

IFA preview model 2

A látogatókra váró különleges attrakciók közé tartoznak a többképernyős, 3 x 32 hüvelykes ívelt Philips monitorokból álló, Quantum Dot és Ambiglow jellemzőkkel bíró szórakoztató állomások, melyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy első kézből tapasztalják meg a belemerülés új szintjét. Az izgalmas látnivalók közé tartoznak még a 43-hüvelykes szórakoztató és multitasking állomások, melyek 4K felbontással, HDR-el, Adobe RGB-vel és USB dokkoló állomás funkcióval bírnak – azaz mindennel, amely a kimagasló, mindenre kiterjedő otthoni szórakoztatáshoz szükséges.

IFA preview model 3

Ahogy a 4K egyre inkább alapjellemzővé válik, nagyobb felbontású Philips monitorok jelennek meg a láthatáron: 8K. A jövő 8K UHD felbontásának kétszer akkora a vízszintes és függőleges felbontása, mint a 4K UHD-nek, összességében négyszer annyi pixellel. Első kézből tapasztalhatják meg a látogatók a 8K pontosságát: kiállításra kerül egy 8K 32 hüvelykes kijelző, amely elegáns, mind a négy oldalán keret nélküli formatervezésével átfogó felhasználói élményt eredményez.

328M6FJMB ftr rflx

A tapasztalt tervező, fényképész vagy CAD felhasználó figyelmét felkeltő különlegesség lesz továbbá a 31,5-hüvelykes, 4K professzionális kijelző, HDR-rel és USB-C dokkolással, valamint  a 31,5-hüvelykes QHD kijelző, Adobe RGB színtartománnyal és USB-dokkoló funkcionalitással.

 

Szóljon hozzá!