• Periféria
 • Írva:
 • Olvasva: 2227

Epson GT-2500: professzionális A4-es szkenner

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Az Epson GT-2500 egy nagyteljesítményű szkenner professzionális archiválásra és dokumentum-kezelésre.

Az Epson legújabb szkennere elsősorban munkacsoportok részére lehet ideális választás. Úgy tervezték, hogy jó minőségben (1200 dpi optikai felbontás) és gyorsan szkenneljen, percenként akár 27 fekete-fehér vagy 11 színes oldalt. A berendezés számos teljesítmény-növelő tartozékkal rendelkezik, mint például Twain és ISIS meghajtók a dokumentum-kezelő rendszerekbe történő integráció megkönnyítésére, a Hi-Speed USB 2.0 csatlakoztathatóság és egy 50 lapos lapadagoló, amely automatikusan kezeli a két oldalas dokumentumokat.

Epson GT-2500 professzionális A4-es szkenner

Ezen felül megvásárolható az Epson GT-2500 Plus is, amely további szoftvereket tartalmaz az üzleti dokumentumok kezelésének megkönnyítése érdekében. Ilyen például a PageManager 7, a Bizcard OCR 5.0 és az Adobe Acrobat 7.0 Standard. A GT-2500 funkciói tovább bővíthetők a külön kapható Epson Network Image Express kártyával, amely lehetővé teszi a digitális dokumentumok helyi hálózaton történő megosztását.

A GT-2500 a jó minőségű színes szkennelés és a világos, éles szöveg érdekében 1200 × 1200 dpi optikai felbontással olvassa be a dokumentumokat. Fotók szkennelésénél rendelkezésre áll a 9600 dpi interpolált felbontás is. A descreening-szűrő automatikusan optimalizálja a felbontást, így biztosítva a beolvasott dokumentumok mindig egyenletes színátmeneteit. Az Epson automatikus dokumentumjavító technológiája (Automatic Document Enhancement, ADE) javítja a szövegek képélességét, így az eredeti dokumentummal megegyező minőséget kapunk. Emellett, ha a dokumentum hátoldalán is található valami, amire nincs szükségünk (például amikor egy újságból szkennelünk), könnyen eltávolíthatjuk azt a képről.

Az új szerkezetű tetővel mostantól az összefűzött dokumentumok beolvasása is gyerekjáték. A tetőt olyan csuklópánttal szerelték, amely 15 és 70 fok között bármilyen szögben szilárdan nyitva marad. Az ötvenlapos kapacitású, kétoldalas automatikus dokumentum-adagoló (Automatic Document Feeder, ADF) segítségével nagy tételben is gyorsan szkennelhetők dokumentumok. Az ADF ezen felül rendkívül megbízható, nem igényel állandó figyelmet, így időt spórol meg.

A teljesítmény a program-hozzárendelő gombbal tovább növelhető. Ha úgy állítjuk be, hogy a leggyakrabban használt alkalmazásba olvassa be fájljainkat, csak egyetlen gombot kell megnyomnunk, amikor a GT-2500-at használjuk. A GT-2500 Plus-ban található Page Manager 7 segítségével közvetlenül szkennelhetünk e-mailbe, faxba, nyomtatóra, OCR-be, Microsoft Office-ba, hálózati mappákba vagy az Enterprise dokumentum-kezelő rendszerbe.

A GT-2500 Plus tartozékaként kapható Adobe Acrobat 7.0 szoftver segítségével könnyedén hozhatunk létre és oszthatunk meg biztonságos és megbízható Adobe PDF dokumentumokat. A Presto! BizCard OCR 5.0 szoftver egy precíz névjegykártya-rendező és kapcsolatkezelő program. Tökéletesen kezeli a legtöbb európai névjegykártya-mintát, adatbázisában eltárolja a képeket, az adatokat pedig a megfelelő mezőkbe rendezi.

Epson GT-2500 professzionális A4-es szkenner

Az Epson GT-2500 főbb jellemzői:

 • Gyors szkennelési sebesség –- percenként 27 fekete-fehér vagy 11 színes oldal
 • Kiváló minőségű szkennelés –- 1200 dpi optikai felbontás és 48 bites színes szkennelés
 • Az automatikus dokumentum-adagolóval (ADF) egyszerre akár 50 kétoldalas lap is beszkennelhető
 • Nem kell az üzemszünet miatt aggódnunk –- az ADF meghibásodások közötti átlagos üzemidő 250.000 ciklus
 • Az automatikus dokumentumjavító technológiával a beszkennelt szöveg éles és tiszta lesz
 • Könnyen szkennelhető fűzött anyagok – az önbeállító tető a kényelmes szkennelés érdekében 15° fölött bármilyen állásnál nyitva marad
 • Időt takaríthatunk meg azzal, hogy a program-hozzárendelő gombbal a szkennert a leggyakrabban használt alkalmazásra állítjuk be
 • A descreening-szűrő biztosítja a színek optimális egyensúlyát
 • Gyors csatlakoztathatóság a nagysebességű USB 2.0 csatlakozóval
 • Könnyű archiválás és ECM integrálás –- a Twain és ISIS meghajtók szabvány tartozékok
 • Csatlakozzon hálózatához a külön kapható Epson Network Image Express kártyával
 • Megfelel az Energy Star előírásainak
 • Macintosh számítógépekkel és PC-vel is kompatibilis
 • Ajánlott fogyasztói ára: 207 990 Ft