• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 2201

Felőled lámpa, felőlem hangszóró

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A multimédiás termékek áradatában kevés figyelem összpontosul a hangszórókra, az AmpLamp névre keresztelt újdonság mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül.

A technokrata felhasználók többnyire szeretnek kérkedni csúcskategóriás termékeikkel, de a háztartásban jelenlévő hölgyek szimpátiáját vélhetően nem ezzel a tulajdonságukkal vívják majd ki. Sokkal inkább az AmpLamp beszerzésével, amely amellett, hogy megjelenését tekintve egy ízléses lámpára hajaz, ráadásként még egy teljesértékű erősítő-hangszóró párost is tartalmaz. Az egységre gyakorlatilag bármilyen hordozható lejátszót ráköthetünk, hiszen szabványos 3,5 milliméteres jack aljzata révén a legtöbb eszközzel kompatibilis. A hangminőséget illetően sajnos nem tudunk nyilatkozni, azonban az állítható basszus, valamint a szintén szabályozható mértékű térhangzás bizakodásra adhat okot.

Felőled lámpa, felőlem hangszóró

A világhírű Harrods áruházban akár azonnal is megvásárolható újdonság vételára exkluzivitásához mérhető, hiszen az AmpLamp hozzávetőleg 400 ezer forintot kóstál.

Felőled lámpa, felőlem hangszóró

Felőled lámpa, felőlem hangszóró