• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 1374

Fragvadászoknak szánt egereket leplezett le az OCZ

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Rágcsálóit a játékosok elvárásainak megfelelően alakította ki az OCZ.

Az Eclipse lézeres letapogatója 400, 800, 1600, illetőleg 2400 dpi-s pontossággal dolgozik, amit természetesen a felhasználó maga szab meg, az aktuális felbontásról egy négyfokozatú LED tájékoztat. A megcélzott piac elvárásainak megfelelően az egér szenzora a mozdulatok fürgeségét 50 G-s gyorsulás és 152,4 cm/s-os sebesség erejéig tolerálja, öt darab programozható gombbal rendelkezik, a különféle profilok tárolását saját memória oldja meg, súlya a mellékelt nehezékek révén további 18 grammal, egészen pontosan 137 grammra növelhető.

Fragvadászoknak szánt egereket leplezett le az OCZ

A 141-159 gramm tömegű Behemoth tulajdonságainak zöme egyezik az Eclipse-ével: súlyelosztása ennek is változatható, ugyanúgy öt programozható gombbal ruházták fel, a különféle profilok tárolására szolgáló saját memória ezúttal is a felszereltség része, a rágcsáló érzékenységi foka ez esetben is négy fokozatban állítható, azonban a választható értékek terén némi eltérést tapasztalhatunk, ugyanis a lézeres letapogató itt 800, 1600, 2400 vagy 3200 dpi-s pontossággal dolgozhat.

Fragvadászoknak szánt egereket leplezett le az OCZ

A beviteli eszközök ajánlott fogyasztói árát nem árulta el az OCZ, azonban annyi bizonyos, hogy mindkét egér 2 év garancia kíséretében kerül majd az üzletek polcaira.