Színkavalkád a Logitech kiegészítőknél

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

altTudvalevő, hogy az átlagfelhasználók, kifejezetten a hölgyek jobban szeretik a színes elektronikai eszközöket. Ezúttal nekik kedvez a Logitech, billentyűzetet, egeret, kamerát kapnak.

A Wireless Keyboard K360 öt különböző dizájnnal jelenik meg és 20%-kal kisebb, mint egy átlagos klaviatúra. Számítógépünkkel 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal kommunikál, a szokásos Unifying vevőegységet kapjuk hozzá. A billentyűzet hat multimédiás gombbal, programozható funkcióbillentyűkkel, csöndes gombokkal és (manapság divatos) "keretes" kiosztással bír. A mellékelt két AA elem/akksi élettartama 3 év. 25 fontot "kénytelenek" otthagyni értük a britek. 

alt   

alt

Két rágcsáló is érkezik, melyek ugyancsak a 2,4 GHz-es wireless technológiát használják. Az M235 és M325 optikai szenzorral és mindössze két gombbal valamint görgetővel rendelkezik. Az M325 továbbá mikro-precíz görgetést biztosít. Az akksi élettartama a 12 illetve a 18 hónapot is elérheti, a gyártó ígérete szerint el is felejthetjük, hogy elemet használunk. Az M235 ára 20, míg az M325 ára 30 angol font.

alt

alt

A C270 web-kamera 720p (1280 × 720) videó- és 3 megapixeles állóképet képes rögzíteni. A RightLight technológia automatikusan beállítja a színeket, valamint a képminőséget. A beépített mikrofon minőségét a RightSound technológia javítja. A PC-hez USB porton keresztül csatlakoztathatjuk, 25 fontba kerül. 

 alt