• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 1688

Kapható az LG egérszkennere

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

eb8a94f787e73ed73ba158a8_100A gyártó egérszkennere már hazánkban is elérhető.

Az LSM-100-as egér szkennelési funkciójának használata nagyságrendekkel kényelmesebb, mint a hagyományos lapolvasóké. Nem kell mást tenni, mint nyomva tartani az egér bal oldalán található Smart Scan gombot, majd végighúzni az egeret a beolvasni kívánt anyagon. A beolvasott kép számos formátumban (PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS vagy DOC) elmenthető, vagy egyszerűen áthúzható a képernyőn a kívánt alkalmazásba.

Az LSM-100-ban helyett kapott az LG optikai karakterfelismerő (Optical Character Recognition – OCR) technológiája is, amely a beolvasott szöveget Microsoft Word dokumentummá alakítja, hogy azt a felhasználó igénye szerint szerkeszthesse. Az OCR technológia segítségével a felhasználóknak a nyomtatott anyagokon található szövegeket nem kell ismét begépelniük a képernyőn, amivel rengeteg időt spórolhatnak meg.

Az egér kompakt méretét meghazudtoló képességekkel rendelkezik. Mivel az LSM-100 egérszkennernek nincs kerete, ami korlátozná a használatát, így akár a hagyományos hordozható lapolvasókat megszégyenítő A3 méretű dokumentumokat is képes beolvasni. Az LG a lapolvasás sebességét is továbbfejlesztette úgy, hogy az A3-as lap szkennelése is gyors és zökkenőmentes legyen. Az LSM-100 a fenti funkciók mellett egy kiváló egér is. A lézerérzékelő pontos és tartós, elegáns formatervezése könnyed és akadálymentes mozgást biztosít, az ergonomikus markolat pedig a felhasználó kényelmét szolgálja.

01_LSM_100_500

Az LG LSM-100 egérszkenner ajánlott bruttó fogyasztói ára: 27 990 forint.

Cikkünk az LSM-100 egérszkennerről itt olvasható: Kipróbáltuk: LG LSM-100 Mouse – egér és szkenner egyben

Forrás: Sajtóközlemény