Az olcsó routerek piacán bővít a ZyXEL

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

img_nbg-416n_p_380_100x100A ZyXEL legújabb routere, az NBG-416N a 802.11n technológia segítségével háromszor gyorsabb hozzáférési sebességre képes, mint a korábbi, 802.11g technológiát használó routerek. A hálózat biztonsága érdekében a felhasználó egyetlen kattintással gondoskodhat az adattitkosításról. Az eszköz kiemelten környezetbarát, az adatforgalom priorizálásnak lehetőségével pedig maximálisra növelhető a felhasználói élmény az audio, videó és hang alapú alkalmazások esetében.

A vezeték nélküli N technológia lehetővé teszi az akár 150 Mbps-os adatátviteli sebességet is. A 802.11n szabvány alkalmazásával a hálózat sebessége a háromszorosára nő, miközben a routerstabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az adat- és multimédia streaming során. Az eszköz visszamenőlegesen kompatibilis a felhasználó már meglévő 802.11b/g hálózatával is.

img_nbg-416n_rear_450

A Wi-Fi Multimedia (WMM) technológiával az NBG-416N router lehetővé teszi, az audio-, videó-, és hangszolgáltatások priorizálását, így a felhasználó saját ízlése szerint élvezheti az internetezést, miközben a különböző típusú hálózati forgalom továbbra is optimális teljesítményt nyújt.

NBG416N_p_lowres

A vezeték nélküli adatátvitel szigorú védelme érdekében az eszköz támogatja a 64/128-bit WEP és a WPA/WPA2 titkosítást, továbbá olyan funkciókkal is el van látva, mint például a Network Address Translation (NAT), Stateful Packet Inspection (SPI), Denial-of-Service (DoS), és a VPN Pass-through (IPSec, PPTP és L2TP. A termék kiemelten környezetbarát, így alacsony energiafogyasztást, vezeték nélküli ütemezést, vezeték nélküli teljesítménymenedzsmentet és a kábelhossz alapján automatikusan optimalizált fogyasztást nyújt a háztartásban.  

Az NBG-416N vezeték nélküli router ajánlott végfelhasználói ára 6040 forint.

Forrás: Sajtóközlemény

 
English (auto-detected) » Hungarian
 
English (auto-detected) » Hungarian
 
English (auto-detected) » Hungarian
 
English (auto-detected) » Hungarian
 
English (auto-detected) » Hungarian