A Lexmark vezető az MPS piacon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

lexmark_picilogoA Gartner vezető piackutató cég legújabb Magic Quadrant elemzésében a Lexmark menedzselt nyomtatási szolgáltatásait (Managed Print Services, MPS) „Leaders” (vezető) kategóriába sorolta.

A Gartner Magic Quadrant felmérésében a résztvevő MPS szolgáltató vállalatokat teljesítőképesség és a jövőkép alapján értékelték. Ahhoz, hogy egy szervezet bekerüljön a vezetői besorolásba, a Gartner szerint ügyfelek széles körének kell biztosítaniuk MPS megoldásokat, beleértve a legnagyobb és földrajzilag elszórtan helyezkedő ügyfeleket is, ehhez pedig elengedhetetlen feltételnek számított a globális jelenlét. A vezetőknek nem csak azt kell bizonyítaniuk, hogy képesek a korszerű MPS nyomtatók előállítására, de rendelkezniük is kell azzal a szakértelemmel, innovációval és erőforrásokkal, amelyek bizonyítják, hogy felkészültek további szolgáltatások kidolgozására. A vezetők kategóriába sorolt nagyvállalatok jellemzően a teljeskörű MPS megoldásokat széleskörű hozzáadott értékkel rendelkező szolgáltatásokkal egészítik ki. Ennek eredményeként gyakran nagy- és közepes méretű ügyfelekre specializálódnak. A Gartner riportban említett piacvezető szolgáltatók kínálják a legszélesebb termékportfóliót a versenytársaikhoz képest, és logisztikai hálózatukkal képesek ügyfeleiket szerte a világon kiszolgálni. A vezetők folyamatosan magas piaci részesedést érnek el nemzetközi szinten, és képesek egységes szolgáltatási szintet nyújtani.

lexmark_logo

“Hisszük, hogy a Lexmark Managed Print Services tevékenységének ilyen magas szintű elismerése alátámasztotta, hogy vállalatunk innovációja nem csupán a kifinomult MPS nyomtatók fejlesztésében rejlik. Ezek az eszközök nem csupán teljesítményben különböznek versenytársaiktól, de a produktivitást elősegítő munkafolyamati megoldásokban is. Ha ezeket a magas minőségű készülékeket a Perceptive Software vállalati tartalom menedzsment megoldásaival ötvözzük, hatékonyan segíthetjük ügyfeleinket a gyorsabb információkezelésben.” – mondta Dany Molhoek, a Lexmark közép- és kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.  

Forrás: Sajtóközlemény