Az ASUS bejelentette az MS-100 USB-s hangszórót és a HS-W1 vezeték nélküli USB headsetet

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ASUS két új USB-s hangeszközt jelentett be: a kompakt MS-100 USB-s sztereo hangszórópárt, valamint a HS-W1 vezeték nélküli, USB-s headsetet. Mindkét készülék hatásos, látványos megjelenésű, fantasztikus minőségben játssza le a hangokat, és szó szerint „azonnal használható” – mindezt olyan kis méretben, hogy roppant egyszerű elcsomagolni és magunkkal vinni őket.

4EA44B4192_57479_b

MS-100 USB-s hangszóró

Az MS-100 egy kompakt kivitelű, sztereo USB-s hangszórópár, amelynek tápellátását egyetlen USB 2.0 (vagy 3.0) csatlakozó biztosítja, mégis képes erős, torzítás nélküli hangok lejátszására. Minimalista, határozottan art deco stílusjegyeket mutató, kúpos kialakítása a klasszikus hangszórók formáját idézi, így tökéletesen beleillik bármely otthoni vagy irodai környezetbe. Belül a nagy, 54 mm-es hangszórók akár 93 decibeles hangot is képesek megszólaltatni kevesebb, mint 3% torzítással, gazdag magas, közép- és erőteljes mély hangokkal.

Semmilyen további szoftverre nincsen szükség Windows® Vista® és Windows® 7 gépeken, így nagyszerű megoldás bármely asztali vagy noteszgéphez, ahol azonnal kell a jobb hang.

HS-W1 vezeték nélküli USB headset

A tiszta, világos hangokat maximális kényelem mellett kínáló HS-W1 headset nagy, 70 mm-es fülpárnákkal készült a tartós, természetes kényelem biztosítása érdekében. A HS-W1 headsetben alkalmazott, 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a CD minőségű (44,1 kHz/16 bit, tömörítés nélküli) hangok továbbítását a miniatűr USB adapter és a headset között, ugyanakkor kétszer akkora hatótávolságot biztosít, mint a bluetoothos audio. Az akusztikusan hangolt, 40 mm-es hangszórók és a beépített equalizer együttesével kiemelhetők az énekhangok és a finom részletek, vagy ha szükséges, egy kis extra basszus is hozzáadható.

A zajszűrő mikrofon kiemeli a beszédhangokat, ugyanakkor roppant praktikus, elcsavarva némítható kialakítása révén ideális az olyan megoldásokhoz képest, ahol hívás közben vakon kell keresgélni egy kis gombot. A nagy, fülre helyezett hangerőszabályzóval szintén egyszerűbben, egyetlen érintéssel állítható a hangerő, anélkül, hogy vacakolni kellene a vezetékbe épített, kicsi, ide-oda mozgó vezérlővel.

A beépített akkumulátorral max. 8 órás használati idő, a könnyű, mindössze 170 grammos, összehajtható kialakítás és a mellékelt útizacskó valóban ideális útitárssá teszi a HS-W1-et.

6662_01_asus_announces_the_ms_100_usb_speakers_and_hs_w1_wireless_usb_headset

A HS-W1 már kapható hazánkban, méghozzá 19 990 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron. Az MS-100 megjelenése az első negyedévben várható.

Forrás: Sajtóközlemény