A Logitech érintő felületes egere: a Touch Mouse M600

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Manapság már egyre több minden kap érintés érzékeny felületet, így a Logitech alkalmazkodva e trendhez bemutatta a Touch Mouse M600 érintőfelületes egerét.

logitech touch mouse m600 1-580x368

A Logitech véleménye szerint az emberek egyre jobban igénylik az ilyen készülékeket, hiszen a telefonjukon, - mint egyik legtöbbet és leginkább használt elektronikai eszközükön – illetve tabletjükön már eléggé hozzászoktak a magas komfortérzetet biztosító lehetőségekhez. Ennek is a következménye, hogy többeknek már általános berögződésként meg is vannak azok a mozdulatok, amiket az M600 is képes érzékelni.

logitech-m66022 1020 gallery post

Így válik a görgetés, az oldalváltás (előre- illetve hátralépés) és a böngészés sokkal kényelmesebbé az ujjaink által. A kialakítás nagyon finom, kényelmes, hiszen a kerek forma komfortosan belesimul a felhasználó tenyerébe. Olyan beépített kiegészítések mint a Flow Scroll szoftver teszik lehetővé hogy a görgetés olyan simán és folyékonyan menjen, ahogy azt már az érintőkijelzős telefonunk esetében megszokhattuk.

Az M600 elsősorban mindennapi használathoz, internetezéshez lett kialakítva. Jobb és balkezes felhasználok, egyaránt használhatják, hiszen a Logitech SetPoint lehetőséget nyújt arra, hogy magunk konfiguráljuk, hogy az adott felület érintése során mi történjen. Ezzel mindenképpen kényelmesebbé és „tenyérbemászobbá” tehetik az M600-ast.

logitech-m66010 1020 gallery post

Természetesen az M600 is megkapta a Logitech Unifying vevőegységét, így akár 6 vezetéknélküli billentyűzetet illetve egeret tudunk csatlakoztatni a számítógépünkhöz egyetlen USB porton keresztül.

A Logitech Touch Mouse M600 februártól lesz elérhető mind az Egyesült Államokban mind pedig Európában. Az érintőfelülettel ellátott egerek végfelhasználói ára 69,99 amerikai dollár lesz.

Forrás: TechPowerUp!          Képek TheVerge.com