• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 2619

A Razer 7.1 csatornás gamer fejhallgatója végre elérhetővé vált!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Razer végre pontot tett a már több mint fél éve húzódó elérhetőségi gondjaira a Tiamat szériás gamer fejhallgatók kapcsán.

razer-tiamat-7-1-headphones

Mint ismeretes a Razer még augusztusban jelentette be a Tiamat 7.1 széria elérhetőségét, amit az „igazi 7.1 csatornás hangzás” jelmondattal fémjeleztek mindenhol. Ekkor sajnos technikai okok miatt még meghiúsult a termék árusításának a megkezdése, és a hivatalos értékesítést eltolták egészen decemberig. Mivel már márciust írunk, így nem árulok el nagy titkot azzal hogy ez a decemberi megjelenés sem történt meg, hanem újabb elnapolás következett először január végére majd pedig februárra.

 95a 7 1

Mindezek után a Razer CEO, Min-Liang Tan twiiter oldalán jelentette be a Tiamat árusításának megkezdését. Így tehát a Tiamat 7.1 csatornás gamer fejhallgatója február 29.-étől világszerte elérhető, de sajnos csak limitált példányszámban. Erről is tett említést Tan, miszerint igyekeznek orvosolni a problémát olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehet.

A Razer honlapján még nem frissítették a termék elérhetőségét, így egyelőre csak az ajánlott végfelhasználói ára ismert, ami pedig 179 dollár.

 

Forrás: TechPowerUp!