A Cisco bemutatja a legújabb Linksys Wi-Fi routerjeit

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Cisco nemrégiben mutatta be legújabb hosszú távú elképzeléseinek az alapköveként szolgáló Linjsys Smart Wi-Fi routerjeit, amelyek több szoftveres támogatással igyekeznek a felhasználó kényelmét egy teljesen új szinten szolgálni.

Névtelen-1

A Cisco-nál nagy távlatokban és előrelátóan gondolkodnak azzal kapcsolatban, hogy a mai léptékben haladva hova juthat el néhány éven belül egy otthoni hálózat felépítése. Elsősorban a minél hatékonyabb és gyorsabb otthoni rendszer kiépítése a cél, de emellett – az okostelefonok és tabletek térhódítása kapcsán – ezen otthoni hálózatok mobileszközről történő elérése is.

A Cisco szoros együttműködésben dolgozik több piacvezető céggel minden területről, szoftverfejlesztőkkel különböző platformok elérése érdekében. Ennek az eredménye a Cisco Connect Cloud, amivel bárhol bármikor elérhetjük az otthoni hálózatunkat.

 

Most már akkor kicsit konkrétabban térjünk is ki az új család bemutatkozó tagjaira. A három készülék akiről jelen esetben szó van az a Linksys Smart EA4500, az EA3500 és a EA2700. Ezek a készülékek elhozzák otthonunkba a legfrissebb vezeték nélküli technológiát ezzel biztosítva a lehető legjobb sebességet legyen szó HD videó streameléséről, nagyméretű fájlok letöltéséről vagy esetleg több különböző hálózati eszköz egyszerre történő zökkenőmentes kezeléséről.

 

A készülékek részletes specifikációja


A fentebb már említett szoftveres támogatásnak köszönhetően a felhasználó az adott alkalmazáson keresztül bárhonnan hozzáférhet otthoni hálózatához. Előfordulhat, hogy a család nem minden tagja képes a hálózati adminisztrációs feladatok megfelelő ellátására, de a beavatkozás nem várhat, így a családon belüli felelős a telefonján keresztül elvégezheti az otthoniak számára fontos tennivalókat. Ha rendelkezésre áll esetleg egy számítógép, akkor egy jelszóvédett oldalon keresztül is elérhetőek ezek a lépések. Emellett ezek segítségével könnyen és érhetően állíthatunk be mindent.

 

A Cisco Linksys EA szériája 3 taggal szinte minden nagyobb értékesítési üzlet kínálatából elérhető , de természetesen a saját oldalukról is megrendelhető. A Cisco Connect Cloud szolgáltatást világszerte szeretnék majd elérhetővé tenni mindenféle plusz költség felszámolása nélkül. A tervezett start ezzel kapcsolatban júniusra várható. Minden ehhez kapcsolódó mobil alkalmazás, partner megoldás ami igyekszik ezen alapok lehetőségeit kihasználni ugyancsak juniús körül lát majd napvilágot a többi esetleges részlettel együtt.

 

Forrás: TechPowerUp!