Az A4Tech legfrissebb, játékosoknak szánt egér-billentyűzet párosa

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az A4Tech úgy döntött kedveskedik egy kicsit a fanatikus játékosoknak a legújabb termékeik bemutatásával. Egy vérbeli gamer billentyűzet és egér páros mutatkozott be nemrég, lássuk miből faragták őket.

a4tech

A Japánban frissen bemutatott játékos orientált perifériák közül kezdjük a F3-JP névre hallgató cincogóval. A kialakítása kapcsán inkább a jobb kezes felhasználók számára lehet alkalmas. Az egér gumírozott borítása remek tapadást biztosit és kényelmesen fekszik a tenyerünkbe. Öt gomb áll rendelkezésünkre, amelyből eggyel a macro profilok közti váltást tudjuk gyorsan és kényelmesen megoldani, míg a másik a DPI érték módosítására szolgál. A F3-JP a 100 – 3000 DPI tartományban képes operálni. Ami még szembetűnő lehet az egér kapcsán, az a 2 darab aranyszínű műanyag díszelem, illetve néhány golyó ütötte lyuk.

 82a

Lássuk akkor billentyűzetet is. Az X7-G800V-JP is. Ez a magas profilú gamer billentyűzet akár 8 gomb egyszeri lenyomását is képes gond nélkül lekezelni így nem fog gondot okozni semmilyen kombináció előhozása a játékok kapcsán. A hagyományoss 102 billentyű mellet rendelkezésünkre áll még 15 programozható billentyű, amik kiosztását ugyancsak profilokban tárolhatjuk el. A mozgásra használt WASD billentyűk külön kiemelést kaptak egy piros színű, tapadást elősegítő felülettel az iránygombokhoz hasonlóan. Ami kicsit meglepő lehet eme periféria esetében az az 1 kilogrammos tömege.

 82c

Az A4Tech F3-JP egere 48,6 amerikai dollárnak megfelelő végfelhasználói áron lesz elérhető, míg a X7-G800V-JP ért 45 dollárnyi kézpénzt kell a kasszában hagynunk a vásárláskor. A forgalmazás megkezdésének pontos dátuma egyelőre nem ismert.

 

Forrás: TechPowerUp!