• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 1898

A Sharkoon bemutatja a Nightwriter névre keresztelt billentyűzetét!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sharkoon nemrégiben mutatta be a legújabb billentyűzetét. A Nightwriter névre hallgató periféria kényelmes és stílusos párja lehet a játékosoknak az éjszakába nyúló csaták során.

189a

A Nightwriter egy szimpla és minimalista kialakítással kínálja számunkra azt a kényelmet és funkcionalitást, amit, mást esetben a magasabb kategóriákban több zöldhasuért csicsás társai. A lapos kialakítású billentyűk áttetszőségének és a kék LED háttérvilágításnak köszönhetően éjszaka sem kell keresgélnünk a megfelelő gombokat, hiszen minden tisztán láthatóvá válik a használó számára.

 

A hagyományos 3 blokkos felosztás senkinek sem lesz idegen, igy már alaphelyzetben a gyakorlott kéz könnyen rá fog találni a megfelelő pozícióra. Ezek persze még nem emelnék abba a kategóriába, amelybe valójában tartozik, hiszen az alap 105 billentyű mellé még 13 multimédia gombot is találunk a billentyűzet tetején, amelyek különböző funkciókat vezérelnek. Gombnyomásra elérhetővé válik az alapértelmezett e-mail kliensünk, az internetböngészőnk illetve a média lejátszónk is. Ezek mellett a szokásos hangerő illetve számléptető gombok is felkerültek a sorba. Természetesen ők is élvezik a kékes LED megvilágítást, így a sötétben nem kell keresgélni, ha esetleg egy hirtelen erős hanghatás miatt el akarjuk némítani a gépünket.

 189b

A Nightwriter lapos gombos kialakításnak is köszönhető hogy igen kényelmes a használata. A billentyűzet USB-n keresztül csatlakozik a géphez, melyben egy 1,5 méteres kábel lesz a segítségünkre. A Nightwriter ajánlott végfelhasználói ára 27,99 euró, a pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

 

Forrás: TechPowerUp!