Forradalom a billentyűzet takarítás terén

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A Logitech Washable Keyboard K310 billentyűzet egyszerűen a csapvíz alatt lemosható. A félreértések elkerülése végett: igen, a mosás után is használható marad.
logitech-washable-keyboard-k310-540x334
A klaviatúrán számos nyílás van, úgyhogy a fürdés után viszonylag gyorsan képes megszáradni. A gombokon lévő feliratok lézergravírozás eredményeképpen születtek meg - még az UV sugárzástól is védve vannak -, a billentyűk pedig 5 millió leütésre vannak hitelesítve. Ahogy az elvárható, a Washable Keyboard K310 Windows XP, Windows Vista és Windows 7 kompatibilis, ezenfelül 12 gyorsgombbal is rendelkezik, melyek révén egyszerűen és gyorsan indíthatunk el különböző alkalmazásokat (böngésző, levelező, játékok, stb.).
 
logitech washable_keyboard
 
A termék egyetlen gyenge pontja az USB csatlakozó, az ugyanis még mindig nem kifejezetten szeret a habok alá merülni - a várható következmények pedig nekünk nem tetszenének. A hivatalos leírás alapján nem mélyvízbe termett a Washable Keyboard K310 (30 cm alá nem szabad küldeni), mosószerekkel sem érdemes megtámadni - langyos, szappanos vízben egy puha rongyal lehet kezelni -, de biztos sok olvasónk tudna beszámolni külfönféle balesetekről, amikor igen nagy hasznát tudták volna venni egy lemosható bllentyűzetnek.
 
A termék októberben fog megjelenni, a várható ára 35 font.

Forrás: theinquirer.net