A bambusz egér zöld, totál zöld!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ahogy az Ötödik elem című klasszikusban is mondják, ez bizony zöld! Milyen volt? Óóó!!! Állati! Esztelen! Fantasztikus! Totál zöld! Mennyire zöld? Óóó!! Nagyon csúcszöld! Maxizöld! Fantasztikusan zöld!. Na, ez tényleg szuper zöld a szuper zöldeknek, akik a műanyag érintésétől is írtóznak.

EEA-YW0865 1L

A bambusz egy nagyon jó használható anyag. Könnyű megmunkálni és tartós is, arról már ne is szóljunk, hogy jól néz ki. Talán ezek az okok vezettek oda, hogy immár kaphatunk bambusz egeret és bambusz billentyűzetet is. Igaz, hazai boltban még nem láttam ilyet, de tudjuk, az internet határtalan, így aki mostantól ellenálhatatlan vágyat érez, hogy magáénak tudhasson egy ilyen párost, az megrendelheti online. Az egyetlen rossz hír, hogy csak angol klaviatúra létezik, a magyar ékezetes betűket maximum matricával tudjuk megoldani, de akkor oda a varázs, műanyag kerül az ujjunk alá.

EEA-YW0863 1L

A két eszköz amúgy teljesen hétköznapi, talán csak a tömegük az amit érdemes említeni. Azt sem azért, mert brutálisan nagy, hanem azért, mert más anyagból készülnek mint hagyományos társaik, így csak ebben lehetne eltérés. Szóval a billentyűzet 995-, az egér pedig 73 grammot nyom.

EEA-YW0863 5L