• Periféria
  • Írva:
  • Olvasva: 2840

Vezeték nélküli USB adapter 802.11n technológiával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A ZyXEL bemutatta új, kétsávos vezeték nélküli USB adapterét, mely akár 450Mbps adatátvitelre is képes.

img nwd2705_p_380_1

A 802.11n vezeték nélküli technológiával ellátott NWD2705 vezeték nélküli N450 USB adapter lehetővé teszi asztali és hordozható számítógép, illetve mobil felhasználók számára, hogy azonnal élvezhessék a magas színvonalú, interferencia-mentes HD media streaming-et. Az eszköz emellett média szerver segítségével a nagyobb fájlok megosztását is kiterjeszti a vezeték nélküli kapcsolatra.

A mobil technológia fejlődésének köszönhetően, az emberek bárhol, bármikor élvezhetik a digitális alkalmazások nyújtotta kényelmet, rohamos terjedésük következtében a sávszélesség kérdése és a forgalom priorizálása azonban egyre nagyobb kihívások elé állítja az internet felhasználókat.. A hagyományos asztali és hordozható rendszerek felhasználói számára fejlesztette ki a ZyXEL új kétsávos vezeték nélküli N450 USB adapterét, amely bonyolult beállítás és konfiguráció nélkül teszi lehetővé a vezeték nélküli kapcsolat egyszerű, plug and play alkalmazását.

Az NWD2705 fejlett, kétsávos felépítésével jobb vezeték nélküli átvitelt, stabilitást és megbízhatóságot ígér. A felhasználók választhatnak a 2.4GHz sáv (gyors internetezéshez) vagy az 5GHz-es sáv között (nagy sávszélesség igényű digitális alkalmazásokhoz, mint például a HD videók és online játékok). Ezzel a kétsávos előnnyel az NWD2705 felhasználói elkerülhetik a versengést azokkal egyéb vezeték nélküli elektronikus eszközökkel, amelyek ugyanezt a frekvencia spektrumot használják, így optimális hatékonysággal élvezhetik a HD média streaming-et.

Első alkalommal csak be kell helyezni az USB adaptert az asztali pc vagy laptop megfelelő portjába és a meghajtó szoftver automatikusan telepíti magát telepítő lemez használata nélkül. A vezeték nélküli hálózat biztonságát egy Wi-Fi Protected Setup (WPS) gomb biztosítja amelyet megnyomva néhány másodperc alatt kialakul az automatikus hálózati védelem. Az NWD2705 vezeték nélküli adapter könnyen hordozható és a hozzá csomagolt USB foglalattal megelőzhető, hogy a PC-n egyéb USB foglalatokat blokkoljon.

A kétrádiós eszköz ára 17.500 Ft körül alakul.