Itt a CM Storm piccs!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Cooler Master bemutatja a Pitch-et, amely kínálatának első in-ear headset-je. Ez az in-ear headset kicsit csúnyán hangzik, magyarítsunk! Szóval a piccs egy füllbe illeszkedő fülhallgató.

Pitch-1

 

A védelemről egy alumínium ház gondoskodik, amelyben a szerkezet kiváló minőségű hangot állít elő. Ez az a kimagasló minőség különbözteti meg a Pitch-et a hasonló termékektől. Ez a tiszta, erős és közvetlen hang, közvetlenül a játékos fülébe jut el, a kényelmes füldugók erőteljes passzív zajszűrőként is funkcionálnak.

Pitch-2

Helyet kapott rajta egy 360°-os mikrofon is. A játékosok így biztosak lehetnek benne, hogy a játék közbeni hangok eljutnak a csapattársakhoz. Ez a speciális mikrofon segít elkerülni a vak foltokat, amelyek nem ritkán fordulnak elő néhány többirányú mikrofon esetében. A Pitch vezetékén helyet kapott egy szuper vékony távirányító is, amellyel a Play/Pause/Válsz funkciókat aktiválhatjuk mobiltelefonnal, vagy MP3 lejátszóval történő használat során.

Pitch-3

A Pitch tárolásához egy premium tasak is jár, emellett pedig egy elosztó adapter és két extra fülrész is helyet kapott. Ezek a fülrészek jól jönnek a hosszú használat utáni cserekor, vagy olyan felhasználók esetében, akik szívesen osztják meg eszközeiket a játékostársaikkal.

Pitch-5

A CM Storm Pitch Július közepén válik elérhetővé 9900 Ft-os bruttó végfelhasználói áron. Bővebb információkért keresse a legközelebbi Cooler Master képviseletet.