Már Magyarországon is kapható a Color Xpress sorozat két új tagja

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Xpress C460FW az iparág első, NFC-vel felszerelt multifunkciós nyomtatója, a C410W pedig az első NFC-képes színes lézernyomtató. Az újdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára a kiváló minőségű fotók és dokumentumok egyszerű nyomtatását okostelefonjaik segítségével.

kv nfc_0_over

 

Az új Color Xpress nyomtatócsalád elsősorban azok számára készült, akik otthoni, vagy kisvállalati környezetben okostelefonjukról szeretnének nyomtatni. Mindkét modell 18 lap/perc gyorsasággal nyomtat fekete-fehérben és 4 lap/perc gyorsasággal színesben.

A Color Xpress nyomtatócsalád vezeték nélkül kapcsolódik a mobil eszközökhöz a gyors, integrált és kényelmes nyomtatás érdekében. A felhasználók könnyen tudnak képeket, dokumentumokat, e-maileket és weboldalakat nyomtatni.

Xpress C410W

A Samsung Mobile Print App-pel a felhasználók számos fájltípust képesek kinyomtatni a PDF-ektől kezdve, az Excel munkafüzeteken át egészen a PowerPoint bemutatókig – közvetlenül az okostelefonjaikról. Azok pedig, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et, még mindig használhatják a Google Cloud támogatást, amellyel bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehet nyomtatni.

Továbbá, akik Samsung GALAXY okostelefonokkal, vagy GALAXY Tab táblagépekkel rendelkeznek, további előnyökre tehetnek szert, például elérhető számukra a fotónyomtatás a galériából, dokumentumok, emailek, és weboldalak nyomtatása.

Xpress C460W

Egy vezeték nélküli nyomtató telepítésének folyamata sokszor csak többszörösen összetett lépéseken keresztül oldható meg. A Color Xpress családnál az installáció nem tart tovább három gyors lépésnél, anélkül, hogy bármilyen USB-s kapcsolatot létre kellene hozni számítógépünk és a nyomtató között.

Az 'Eco Gomb' és az 'Easy Eco Driver' funkciók lehetővé teszik, hogy az eszköz ún. 'eco' üzemmódban működjön és ezáltal összesen 20%-kal csökkenjen az üzemeltetési költség. Az 'Easy Eco Driver' 2012-ben elnyerte a nívós 'Kiemelkedő teljesítmény az innovációban" díjat a Buyers Labtól.

kv wifi_0_over

Az új nyomtatókban megtalálható még az 'Easy Printer Manager' alkalmazás, ami az otthoni és kisvállalkozó felhasználókat segíti a szoftvertelepítéseken át. Továbbá lehetőség nyílik a nyomtató állapotának felmérésére, ha kifogyna a papír, vagy a toner, vagy valamilyen egyéb hiba lépne fel.