Quick Fire TK Stealth Játékos Billentyűzet Oldalsó Billentyűzet-nyomtatással

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Quick Fire TK Stealth egy mechanikus billentyűzet, amelynél a betűk a billentyűk elejére és nem a tetejére vannak nyomtatva. Felülnézetből az összes billentyű feketének tűnik, ellenben ülő helyzetből, kissé oldalról nézve látszik a nyomtatás.

null101412

Ez nem csak dizájn fogás, ennek van természetesen funkciója is, ugyanis az így nyomtatott billentyűk hosszabb élettartamot garantálnak, hiszen az ujjak a használat során nem érintkeznek a nyomtatott felülettel.

 

A QuickFire TK Stealth egy kompakt, acél erősítésű, mechanikus játékosoknak szánt billentyűzet. Kompakt és könnyű, mégsem nélkülözi a teljes numerikus egységet, így bár nagyobb hely marad az asztalon, a billentyűzet mégis minden szükséges funkcióval rendelkezik. A numerikus rész egy gombnyomással kapcsolható át játékos módba, illetve numerikus módba, így nem kell kompromisszumot kötni.

null101420

A kiváló mínőségű Cherry MX kapcsolók sokat számítanak. Gyorsabb gombnyomásokat, válaszidőt, nagyobb precizitást és jobb visszajelzést biztosít. Az N-key roll over azt jelenti, hogy minden leütés jegyezve van a megnyomáskor. A TK Stealth támogatja az N-key roll overt USB módban. A media gombok az FN gombbal használva érhetőek el, így teljes felügyeletet biztosít a filmek és zenék lejátszásakor. A Quick Fire TK Stealth Játékos Billentyűzet Oldalsó Billentyűzet-nyomtatássalWindows gomb kikapcsolható, így biztosan nem ugrasz ki a játékból a gomb megnyomásakor.

948x418

A beépített acél tálca maximális stabilitást és tartósságot biztosít. Ez a billentyűzet biztosan a helyén marad. Az aranyozott és fonott USB kábel és a kábel elvezetés erős kapcsolatot biztosítanak a billentyűzet és a PC között.

A Quick Fire TK Stealth novemberben válik elérhetővé, a körülbelüli ajánlott végfelhasználói ára bruttó 32 900 HUF körül alakul.Kérjülk keresse a helyi Cooler Master képviseletet, vagy a legközelebbi kiskereskedést bővebb információkért.