Forradalmi újítás a nyárra készülőknek

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egészen káprázatos technikai újítással állt elő egy fejlesztőcsapat. Bár még tavasz van, kicsit hűvösek a reggelek, de hamarosan itt a nyár és a kánikula, szükségünk lesz erre, a NASA technológiát lepipáló megoldásra!

VH 104 USB Cooling Fan1

 

Hát igen, egy picit becsaptalak titeket, de mondjátok meg, miképp lehetett volna elérni, hogy megnézzétek ezt a praktikus apróságot? Most még nem érezzük fontosnak, de aki a napjait a számítógép mellett tölti, és nincs, vagy egyszerűen csak nem szereti a klímát használni, azoknak megváltás lehet a 35 fokban ez az USB csatlakozóról működő ventilátor.

VH 104 USB Cooling Fan2

Nem fogyaszt sokat, nem kell neki az USB-n kívül más tápellátás, az általa keltett zaj pedig mindössze 5 dB, ami tényleg a szinte hallhatatlan kategória. A pántjának köszönhetően letehetjük az asztalunkra, felakaszthatjuk egy fogasra, vagy akár a fülünkre is, amennyiben nem túl hosszú a hajunk. Most még éppen időben vagyunk, hogy megrendeljük, mire jön a forróság megérkezik ez az elképesztő mérnöki bravúrok sorozatát bemutató apróság is.

További információk, a technikai adatok mérföldes listája és képek elérhetők itt: VH 104 USB Cooling Fan