Motospeed V30 - Gamer egér RGB LED-ekkel

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Ennek az egérnek a kistestvérét már bemutattuk nektek, az sokatok tetszését elnyerte, így gyaníthatóan a mostani darab is tetszeni fog nektek.

Motospeed V30 1

 

A PWM3320 lapkáról, amire az egér épül azt mondják, hogy professionális lézer chip. Nem tudom ez mennyire igaz, de az biztos, hogy az optika felbontása megfelelő lesz a játékhoz. Ezt hat fokozatban, 500-tól 3500 DPI-ig lehet állítani.

Az egér megfelelő hosszúságú, 1,7 méteres kábelt kapott, ami a gubancolódás elkerüléséhez szövet borítást kapott. A leírás szerint a burkolat ergonómikus kialakítású, ami a képek alapján elég jól sikerült. A rágcsáló hossza 12,5 centiméter,míg szélessége 6,7 centiméter. ezzel semmiképp nem tartozik a nagyobb egerek közé, de a tenyeret biztos alá tudja támasztani. A Motospeed V30 tömege 18 deka, ami miatt feltételezhetjük, elég lendületes lesz a mozgás.

Motospeed V30 2

A gyártó a gombok élettartamára 20 millió kattintást adott meg, ami lényegében élethosszank felel meg. A címben említettük már az RGB LED világítást. Manapság szinte már nem képzelhető el gamer cucc enélkül az innováció nélkül, így lassan nem is merjük az extrák között felsorolni. Ezzel együtt sokat ad a kellemes megjelenéshez.

A Motospeed V30 Gamer egér ára 16 dollár, vagyis mindössze 4600 Ft, amihez ingyenes szállítás is jár.

További információk, képek és videók itt:Motospeed V30 Wired Optical USB Gaming Mouse - BLACK