L36e/L24e szkennerekkel ötvözi imagePROGRAF MFP 770 és MFP 670 nyomtatóit a Canon

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Canon Europe bejelentette, hogy az eladási listáit vezető imagePROGRAF MFP 770 / imagePROGRAF MFP 670 szélesformátumú nyomtatóit a még jobb használhatóság és hatékonyság érdekében az új L36e/L24e szkennereivel szállítja.

iPF770 1

Az új készülékek ideális megoldást jelentenek számos kivállalkozás – pl. építőipari cégek, alvállalkozók, tervezőirodák, reprográfiával, oktatással foglalkozó vállalkozások, kiskereskedők – számára, akik a segítségükkel könnyedén tudnak szélesformátumú másolatokat készíteni számítógép nélkül, közvetlenül a nyomtatóról kezdeményezve. A fejlettebb modellek 2017. szeptemberétől fogják leváltani a jelenlegi, iPF770 MFP L36 és iPF670 MFP L24 típusjelzésű modelleket.

iPF770 2

A továbbfejlesztett eszközök már kompatibilisek a SmartWorks MFP Lite technológiával is a még nagyobb kényelem érdekében, és teljesen együtt tudnak működni a modern munkakörnyezetekkel a közvetlen nyomtatást és megosztást (Direct Print & Share) használó felhő integrációnak köszönhetően. A leterhelt irodák és munkaterületek részére több multifunkciós nyomtatót egyetlen hálózatra lehet kötni. A folyamatos másolási képesség szintén növeli a termelékenységet és lehetővé teszi a könnyű adatfeldolgozást a hálózati számítógépeken.