Xiaomi Portable Mouse - a sokoldalú egér jóárasítva kuponnal!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Már megint itt egy akciós cucc, ami tetszik. A Xiaomi egere eleve nem túl drága, de most kuponnal ezen az áron is faraghatunk kicsit!

Xiaomi Portable Mouse 1

A Xiaomi ezt az egeret a hordozható gépek mellé szánja. Nem csak jól néz ki, de van egy igen meglepő, ugyan akkor nagyon hasznos tulajdonsága.

Xiaomi Portable Mouse 2

Ez az egér vezeték nélküli, de nem is egy, hanem rögtön két módon tud a számítógépünkhöz csatlakozni. Ismeri a 2,4 GHz-es rádiós adatávitelt is a Bluetooth technológiát is. Ez azt jelenti, hogy nem csak notebook mellett, de tabletekhez, telefonokhoz, vagy Bluetooth kapcsolattal felszerelt televíziókhoz is használhatjuk.

Xiaomi Portable Mouse 3

Egyéb adataiban nem tartogat különlegességet. Az áramellátást két AAA ceruzaelem biztosítja. Anyaga műanyag és alumínium, az optika felbontása 1200 DPI. A jelenlegi akcióban ezüst színben vásárolható meg.

Xiaomi Portable Mouse 4

Na, és akkor lássuk azt az akciót. A jelenlegi 16,49 dolláros ár is akciós, de most egy kuponnal még ezt is tovább csökkenthetjük. amennyiben a vásárlásnál felhasználjátok az GB810 kuponkódot, úgy az egeret 16,49 dollár helyett 13,99 dollárért vehetitek meg, ami forintban nagyjából 3700 forintot jelent most. A szállítás, ahogy azt megszokhattuk ingyenes!

További adatok, képek és vásárlás itt: Xiaomi Portable Mouse