gocomma Lilliput-001 FHD kamera - kicsi a bors, de olcsó!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Érdekes képességeket és barátságos árcédulát kapott a gocomma Lilliput-001.

 gocomma Lilliput 001 1

Régen komoly pénzeket kellet fizetnünk egy kamerás biztonsági rendszerért, ráadásul a képminőség is csapnivaló volt. Manapság szerencsére könnyebb már a dolgunk, az új kamerák nem kerülnek sokba, a tudásuk egyre nagyobb, ráadásul jól is néznek ki. A gocomma Lilliput-001 egy teljes HD felbontással bíró kamera, amit telefonos applikáción keresztül vezérelhetünk.

gocomma Lilliput 001 2

A főbb képességek terén az 1920 x 1080-as felbontást már említettük, de azt nem, hogy ezt a felbontást 25 képkocka per másodperc sebességgel tudja prezentálni. Ehhez egy 1/2,7 inches 2 megapixeles CMOS szenzort használ, amin keresztül a központi lapka H.264 adatfolyamon át alkotja meg a közvetítendő képet. Az otthoni hálózathoz wifi-n vagy vezetékkel Ethernet porton csatlakozhat. Előbb n-es szabványt támogat, utóbbi 100 megabites.

A kamera képességei kiemelkedőek. Mivel forgatható horizontálisan 355 fokban, vertikálisan 110 fokban mozgatható a fej. A beépített infra LED-ek segítségével éjszaka is "lát" egészen 15 méteres távolságig. Ezeken felül beállítható rajta tárgykövetés, vagyis automatikusan követi a kijelölt személyeket mozgás közben, sőt, a beépített mikrofonom keresztüla gyereksírást is felismeri, így akár bébiőrként is használhatjuk. Ez a mikrofon és a beépített hangszóró kétirányú audio kapcsolatot tesz lehetővé.

gocomma Lilliput 001 3

A kamera sokoldalúságánál már csak az ára jobb, mindössze 26,99 dollárt, vagyis 7860 forintot kell érte fizetnünk. Ha meg szeretnéd venni, akkor itt találod: gocomma Lilliput-001 FHD kamera