• Szoftver
  • Írva:
  • Olvasva: 2875

Program a Wannacry által titkosított fájlok helyreállításához

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Wannacry vírus nagy pánikot okozott az elmúlt héten, ám aki kicsit is járatos a számítógépes vírusok terén az tuja, hogy nem ez volt az első igazán veszélyes ransomware, vagyis fájlokat titkosító vírus, és gyaníthatóan nem is az utolsó eből a fajtából. A program amit most ajánlunk a itkosított fájlok helyreálításában segíthet.

 wannacry

Ezzel a fájl-helyreállító eszközzel, egy nagyon egyszerű felhasználói felületet használva szerezhetjük vissza elvesztett anyagainkat. A használat egyszerű, futtatás után végig nézi a gépet is kilistázza a talált titkosított fájlokat, illetve a szerinte visszaállítható fájlok neveit. A program tehát nem egy megelőző védelem, hanem azoknak lehet orvosság, akikne ka gépe már megfertőződött. Nem távolítja el a vírust, így erre egy vírusírtó programot mindenképpen le kell futtatnunk, de a titkosított fájlokat kis szerencsével vissza tudja állítani.

Mi vírus hiányában nem tudtuk a programot tesztelni, így örülnénk, ha olvasóink megosztanák velünk tapasztalataikat. Köszönjük!

Letöltés: 360 Ransomware Infected File Recovery V2

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Szóljon hozzá!