A PowerColor megelégelte az AMD bénázását

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nem várnak tovább, így hamarosan érkezik az R9 Nano (nem hivatalos) utóda. Egyelőre elég ronda a kis jószág, de ez még változhat.

PowerColor RX Vega 56 Nano 1000x829

Megerősítést nyert a Vega alapokon nyugvó „Nano” grafikus kártya létezése, mely ezúttal a PowerColor magánakciójából fog megszületni. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan ez nem egy RX Vega Nano SKU, hanem egy RX Vega 56 Nano Edition lesz.

A termék a két hét múlva esedékes Computexen rajtol, ennek megfelelően a PowerColor még nem árult el minden titkot. Egy képet azért kaptunk a készülő videokártyáról, melyen még épp látható, hogy a tápellátás a referencia modellt követi (egy 6 és egy 8 tűs bemenet). Nyilván a jelentősen megrövidített nyomtatott áramköri lapra csak egy ventilátor fért rá, feltehetően a valamelyest visszafogott fogyasztás okán ez is elégséges lesz. Érdemes azt is észben tartani, hogy a gyári illesztőprogrammal igen széles határok közt módosítható lesz az eszköz energiaigénye és a légkavaró fordulatszáma, tehát mindenképpen megoldható a halk működés, csak ez némi lassulással járhat.

Forrás: videocardz.com

Szóljon hozzá!