• Kép
  • Írva:
  • Olvasva: 6436

Karácsonyi Philips monitor portfólió

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egy személyes igényeket kielégítő monitor tökéletes karácsonyi ajándék lehet. A Philips UltraColor kijelzőinek egyike optimális választás lehet grafikai szakemberek, fotográfusok, tervezők, filmkészítők számára. Az UltraColor kijelzők 16:9 Full HD felbontással rendelkeznek, amelynek köszönhetően a képek rendkívüli részletgazdagsággal, kontraszttal és színhűséggel jeleníthetők meg.

A keskeny kávás design biztosítja a kifinomult megjelenést és az optimális térkihasználást. A monitor hátsó felén diszkréten elhelyezett EasySelect menüváltógomb segítségével a monitor beállításai gyorsan és egyszerűen módosíthatók a képernyőmenüben. A két új modell, a 24 hüvelykes 246E7QDAB és a 27 hüvelykes 276E7QDAB fényes fekete design-ja elegáns, minden környezetbe illeszkedik. A széles színtartománynak (85%-os NTSC színtartomány-lefedés a jellemzően 72%-os lefedéssel szemben) köszönhetően az UltraColor technológia színhűséget, élénk színeket, természetesebb zöldeket, élénkebb vöröseket és mélyebb kékeket biztosít biztosít. Ennek előnye akár az internetes vásárlás során is élvezhető, hiszen a termékek valódi színe még a vásárlás előtt látható.

A kijelzők emellett csatlakoztathatók okostelefonhoz és egyéb MHL kábellel rendelkező eszközökhöz, melynek köszönhetően a felhasználók a képeket és videókat rögtön a 246E7QDAB and 276E7QDAB kijelzőkön, Full HD felbontásban jeleníthetik meg, a mobiljátékok pedig szintén UltraColor képminőségben játszhatók a képernyőn, amelyhez ráadásul teljesen digitális hangrendszer is társul. Az új 246E7QDAB és 276E7QDAB kijelzők 189 euró, illetve 269 euró áron érhetők el.

A Philips előugró webkamerával rendelkező 272B7QPTKEB kijelzője ideális választás lehet azok számára, akik a webkamerát nap mint nap használják, akár üzleti kommunikáció során, akár személyes kapcsolattartás céljából és mindeközben magasfokú adatbiztonságra vágynak. A kijelző ugyanis olyan, manuálisan irányítható webkamerával rendelkezik, amely kizárólag akkor emelkedik ki, amikor szükség van rá, lezárva ezzel a hekkerek számára nyitott vizuális kiskaput. A kijelző emellett számos további kiemelkedő funkcióval rendelkezik: A Quad HD felbontásnak köszönhetően a képek kristálytiszták, az IPS panel révén a látószögek extra-szélesek, a PowerSensor funkció biztosítja a környezetbarát energiafogyasztást, az USB 3.0 csatlakoztathatóság pedig a gyors adatátvitelt. Az új 272B7QPTKEB kijelző 599 eurós ajánlott fogyasztó áron érhető el.

Szóljon hozzá!