• Kép
  • Írva:
  • Olvasva: 5597

PRS200 - belépő szintű LED projektor 20 rugóért

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Azt hiszem, hogy hozzám hasonlóan sok filmimádó áhítozik egy projektorra, amivel igazi mozivá varázsolhatja az otthonát. Nos, a PRS200 valószínűleg nem az a projektor amire vágyunk, de ha az árát és a jellemzőit nézzük belépő szintre még pont elég lehet.

Az 1500 lumenes fényerőből már sejthető, hogy LED-es megoldással van dolgunk. Ez ugyan hátrány a fényerőnél, ám előny az üzemórák terén, a gyártó 20 ezer óránál többet ígér. A felbontás sem acélos, inkább átlagos, de messziről, hunyorítva a 800 x 480 pixel is elég lesz, főleg, hogy támogatja a teljes HD forrásanyagokat is. A képarány választásunk szerint lehet 4:3 vagy 16:9 is.

A 180 wattos lámpával rendelkező vetítő D-Sub, komponens, S-Video és két HDMi csatlakozót kapott, hogy a képet bejuttathassuk, de emellett találunk két USB kaput is, ha onnan szeretnénk médiát lejátszani. Ezen módon AVI, MP4, WMV, MOV és MKV formátumú anyagokkal boldogul.

A készülék tömege 2,8 kilogramm, méretei: 32 x 25 x 11 centiméter, vagyis nem mondható egy óriásnak.

Amivel még adósak maradtunk az ár, ami mivel tényleg belépő szintről beszélünk ehhez is igazodik, mindössze 20 ezer forintnak megfelelő dollárt kérnek érte. További adatok és vásárlás itt: PRS200 Multifunctional Home Theater LED Projector

Szóljon hozzá!