Első feladat kipipálva, az oldal elkészült

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Első feladat kipipálva, az oldal elkészült - 5.0 out of 5 based on 4 votes

Ünnepek előtt azt ígértem gatyába rázom az oldalt, megtörtént!

hoc logo

Napokon keresztül javítgattam, szépítgettem a HOC.hu-t, de úgy érzem megérte. A nagy kupac cikkből és hírből ismét egy portál lett, áttekinthető, jól olvasható, rendszerezett. A háttérben is sok hibát kellett javítani, sok mindent optimalizálni, de ez számotokra nem lesz látható, így inkább foglalkozzunk azokkal a dolgokkal, amit Ti, olvasók is láthattok!

1. Megújult a fórum

Ha benéztek a fórumba, akkor látható igazán hány évet aludt át ez az oldal. A bejegyzések nagy többsége sok évvel ezelőtt íródott, így utóbbi években talán, ha tíz hozzászólás született. Ennek oka leginkább az, hogy nem olvasott itt senki semmit, nem is volt mit olvasni, így néhány hűséges olvasónktól eltekintve nem volt aki aktív legyen. A fórum motorja és a külseje is megújult. A témák egyelőre maradtak a régiek, de, ha szeretnétek újakat, akkor szóljatok mi lenne az, és ha érdemes létrehozzuk.

2. Megújult a hír hozzászólás

A megújult külső mögött is sokat javítottam a hozzászólásokon. Két fontos változást vehettek észre. Az egyik, hogy mostantól a megújult Google hitelesítést használhatjátok, ha regisztráció nélkül szeretnétek hozzászólni, a másik, hogy a hozzászólások moderáció nélkül megjelennek. Természetesen az utólagos moderációhoz a jogot fenn fogjuk tartani magunknak továbbra is. Az előmoderáció oka eddig az volt, hogy rengeteg spam robot próbált meg firkálni az oldalra. Remélhetőleg az új Google hitelesítés segít ezen.

3. Új oldaldobozok

Egyelőre két új dobozt találtok az oldalon, az egyikben a fórum friss bejegyzéseit, a másikban a friss hozzászólásokat láthatjátok. Ha lenne javaslatotok további dobozokra, akkor írjatok, meglátom mit tehetek az ügy érdekében!

4. Megváltozott nyitóoldal

A legtöbb változást itt találjátok. Igyekeztem minél több tartalmat kitenni a nyitóoldalra, hogy akkor is követhető legyen a friss tartalom, ha valaki nem akar napont ide látogatni. Emelett a friss GearBest kuponkódok is kaptak egy külön szekciót, itt természetesen mndeig a legfrissebb kódok lesznek kint. Kísérletezek egy új Youtube részleggel is, ami jelenleg egy még nem ismert hiba miatt nem tölti be a tartalmat. Ha valakinek lenne tippje, hogy mi okozhatja a problémát nagyon megköszönném a segítséget!

5. Xiaomi kedvelőknek saját aloldalak

Nem titok, nagyon szeretem a cég termékeit, mostanra a lakásom minden részén összefuthatok egy-egy Xiaomi produktummmal, vagy akár többel is persze. Ezt a rajongást az oldalra is áthoztam, így a felső menüből a Xiaomi logó alatt elérhetők a Xiaomi hírek és cikkek különválogatva, ugyanitt megtaláljátok a GearBesten futó Xiaomi akciókat és napi frissítéssel a kuponkódokat is a napi akciókhoz.

 

Tudom, egy weboldal sosem lesz kész teljesen. Mindig akadnak javítandó hibák, fejlesztési javaslatok, új ötletek, amiket érdemesnek találunk beépíteni. A lényeg, hogy reméljük, hogy a most látható oldalszerkezet megfelelő vázat adhat a következő évek működéséhez. Reméljük nektek is tetszik, és  méltónak találjátok arra, hogy gyakrabban visszanézzetek.

Kérünk Titeket, hogy ha hibát találtok jelezzétek a fórumban, a Hibák az Oldalon téma alatt!

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk a HOC.hu oldalon!

Hozzászólások  

s3nki
+1
Idézet - Joci:
Írtam a hibás témába, de nem jelent meg a fórumos dobozban oldalt. Azért van, mert az a rész szándékosan külön van a 'dobozos' témáktól vagy hiba?

Javítva!
Idézet
s3nki
0
Idézet - Joci:
Írtam a hibás témába, de nem jelent meg a fórumos dobozban oldalt. Azért van, mert az a rész szándékosan külön van a 'dobozos' témáktól vagy hiba?


Köszönöm, megnézem ma!
Idézet
Med1on
0
Való igaz, itt lehet némi bökkenő. Pedig ezt mintha tesztelve lett volna.
Idézet
Joci
+1
Írtam a hibás témába, de nem jelent meg a fórumos dobozban oldalt. Azért van, mert az a rész szándékosan külön van a 'dobozos' témáktól vagy hiba?
Idézet
Szóljon hozzá!