Nyár derekán vagyunk, lássuk mit hoznak a következő hónapok!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Nyár derekán vagyunk, lássuk mit hoznak a következő hónapok! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Már túl vagyok az idei motoros túrámon, csekély 3600 kilométert tekertem a gépbe egy hét alatt, ilyen módon feltöltődve vágok bele veletek az őszi tesztidénybe.

Kapcsolódó kép

Augusztustól úgy tűnik lesz mit olvasni nálunk. Rengeteg teszttel készülünk már most, amik egy része már megíródott, más részük még megírás előtt van. Csak hogy érezzétek a dolog súlyát hat mobiltelefon teszt készül, kipróbálunk két sportkamerát, írunk projektorról, hordható Xiaomi cuccokról, amiben lesz ruházat és óra is, és persze kaptok majd cikket egy rakat apróbb kütyüről is. A következő nálunk oolvasható írás várhatóan monitor teszt/bemutató lesz, ráadásul egy igen különleges Porsche dizájnnal rendelkező kijelzőről írunk majd néhány oldalt.

Még előttünk van minimum egy nyereményjáték is, hiszen ki szeretnénk köztetek sorsolni az utóbbi hónapokban letesztelt Mercusys hálózati eszközöket, és persze valószínű, hogy egyéb cuccokat is megnyerhettek majd, olyanokat mint például két okoskarkötő, egy újabb Xiaomi szemüveg, meg amit még a kütyüs dobozom rejt a polc tetején.

A lényeg, amit ezzel a rövid szösszenettel közölni szerettem volna, hogy érdemes lesz továbbra is látogatni minket, mert bőven lesz olvasnivaló oldalainkon. A kuponkódokról meg ne is szóljunk! Szóval munkára fel, készülhetnek a cikkek!

Szóljon hozzá!